You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 17 April 2011

Kan Dah Kata . . . . .

assalamualaikum.

berehat sebentar bersama blog kesayangan linda ni, lepas dah perah cik idea untuk buat karangan BI. blog sape la yang jadik mangsa untuk linda jadikkan ilham untuk merangka karangan BI kan ?

sebanyak 3 muka surat karangan Bi bersama berapa ratus entah patah perkataan, tiba tiba je bole teringat nak tengok graf nuffnang linda. haha. belum belum lagi dah tergelak kot. dalam kepala otak linda dah berkata kata, confirm mencanak turun ! haha.

dengan kegelojohan yang agak melampau, linda pon mulakan sesi mengskodeng nuffnang linda. akhirnya keputusan seperti yang diduga...

tinggi kan yang 10 April tu ? waa~~ gila terbangga seketika.

tengok yang 8 tu !! kesedihan meratapi jiwa nan lara. ~ceyy wahh ayat !! :p

setelah seminggu linda tak bukak nuffnang ni, tengok tengok graf nuffnang pon merajukkan dirinya. padan muka kau linda ! haha.

tapi walau apa pon, tiap tiap hari masih ada yang sudi menjengahkan mata mereka untuk merewang ke blog linda ni. adat lah kan dalam berblog, kadangkala naik kadangkala turun. linda tak kesah pon banyak mana follower, yang penting, masih ada yang nak baca entry entry linda walaupon over merapu.

salah linda jugak kan, sebab tak dapat update cerita cerita best untuk korang, sebab tu korang pon taknak la singgah blog linda ni. yela kan, boring la asyik baca story sama je. baik tak payah singgah kan kan ;)

p/s : terima kasih atas sokongan awak awak semua hingga ke hari ini. linda berjaya sebab awak awak semua ! :D

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

Fatma Diyana MB. berkata...

linda, ajarkan macam mana nak letak nuffnang boleh ? tak pandai. hehe. teruk kann. -__-"

Siti Nurazlinda berkata...

FD > nanti linda buat entry khas untuk FD oke.

Zairie Husin berkata...

LINDA.. boleh up lagi traffic tu.. gud lck ye.. =)

Siti Nurazlinda berkata...

Zairie > hehe, insyaALLAH. kena la ikut petua blog blog senior. thnx ya !!

HonEyBuNNy berkata...

salam ziarah..

wah..ramainya datang tgk....ila sikit jer..ehheh

Siti Nurazlinda berkata...

HoneyBunny > salam perkenalan. alaa, biasa biasa je ni pon. awak pon bole dapat traffic tinggi tau. btw, good luck !