You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 11 April 2011

Pagi Pagi Sudah Carik Pasal

assalamualaikum.

tak baik kan cerita pasal orang dalam blog ni ? tapi, hari ni linda geram gila. terpaksa jugak muntahkan cecair kegeraman yang dah terpendam sejak pagi tadi.

blog blog senior kata jangan cerita pasal orang, jangan post entry tak suka cik jenab, tak suka cik tipah. akibatnya, orang akan taknak baca entry kita. tapi kenapa linda gila meroyan nak post pasal cik jenab dan cik tipah ni ? linda tak kesah pon, yang penting puas hati ! *gila kejam. ;)

cuba korang imagine, apa lah yang akan korang buat kalau korang mintak tolong orang tapi bole pulak buat muka macam nak mintak penampar ? thats mean main main la. tak serius bila kita bercakap dengan dia. confirm nak bagi je kaki terus kan ??

dah dah. linda taknak geram banyak banyak. nanti jadik macam gambar kat atas ni haa.. err, seram kan kan ?

p/s : maafkan linda kalau awak dan awak terasa. ni luahan kegeraman linda semata mata.

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: