You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 15 April 2011

Segmen I Love My Blog

assalamualaikum.

linda tak tahu la dah berapa lama cik nazu tag linda untuk segmen beliau ni. baru hari ni linda nak join. teruk kan linda ni ? kesian cik nazu tertunggu tunggu entry segmen ni dari blog linda. *suka sangat perasan kan kan ?

______________________________________________
cik nazu... linda sayang sangat sangat kat blog linda ni sebab blog ni la satu satunya tempat linda meluahkan segala gala isi hati yang meronta ronta mintak tolong nak keluar. dah merengek rengek macam baby dalam perut mak mak. :p melalui blog yang hanya picisan ini lah, linda dapat mengenali semua kawan kawan yang sangat gempakk !! linda jugak dapat kenal cik nazu yang sentiasa sempoii tahap siput sedut. haha. ganas tak statement linda ? ;)

andai kata satu hari yang dingin lagi nyaman nanti, abang google yang kacak bergaya ni tiba tiba crash, dan blog linda pon akan mengghaibkan dirinya ke alam bunian, maka dengan secara rasminya linda akan daftarkan diri linda sendiri ke Henry Gurney. ehh ehh, silap !! HTR @ Hospital Tanjung Rambutan la. haha. :p merapu je kan linda ni cik nazu ? maap la yekk.
________________________________________________

sekian sahaja coretan merapu untuk segmen I Love My Blog.

p/s : sory cik nazu. blog linda takk bole buat simbol love la. bole tulis LOVE aje. lebih romantis kan kan ? :D

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

syaza nazura. berkata...

Haha, boleh aja laa nak buat simbol tu. &hearts dan tambah kan ; kat hujung tu. *kalau nazu buat sekarang terus jadi simbol pulak, xD hehe, mana ada, nazu baru je buat segmen ni la :) hehe, thanks join :)

Siti Nurazlinda berkata...

hehe, tak reti la nazu. takpe kan tulis LOVE besar besar pon kan ? btw, welcome. thnx jugak sbb tag linda.

syaza nazura. berkata...

haha, takpe, tak kisah pun :)

Siti Nurazlinda berkata...

hehe, thnx nazu !! :)