You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 22 April 2011

Semua Nampak Bersinar !!

assalamualaikum.

gila rindu kat korang semua ! korang rindu tak kat linda ? ngaku je la takpayah la nak malu malu rabbit pulak, confirm korang rindu kan kan ? haha. ~ anak pakcik kadir terperasan lagi. :p sory la, linda sangat sangat la busy sampai tak sempat langsung nak memikirkan story yang gempakk gempakk untuk santapan jiwa raga korang semua.

sebelum baca dengan lebih terlanjur, sila la pakai kaca mata hitam atau warna yang sewaktu dengannya bagi mengelakkan awak awak semua berada dalam zon kesilauan yang teramat melampau. cis, hiperbola terlebih suda !

mari telitikan bijik mata awak awak semua untuk gambar yang disajikan ini ye.

..

..

..

..

..

..

..


tengok gambar gambar tu tadi kan, agak agak apa yang bersinaran dan bersilauan di mata korang ? haha, yeayy !! awak semua betul. *ehh, dah jawab ke ? ;)

betul la kot apa yang awak awak semua fikir, cik linda ni dah berani posing maut sambil menayangkan gigi besi nya itu. ~ wahh, sila tepuk tangan !! perubahan yang amat drastik. :p

baru je buat entry pasal gigi besi hari tu, dah berani tayang gigi besi sambil riak dan bangga memenuhi di setiap ruang yang ada kat celah celah gigi tu. haha.

p/s : itu aje nak cerita malam ni. semoga terhibur ye.

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: