You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 9 April 2011

Terkejut Bila Linda Ada Peminat

assalamualaikum.

agak agak apa yang linda nak story malam ni ehh ? serius, sejak sejak ni idea agak tersepit dalam kepala linda. malu malu kambing pulak cik idea ni nak keluar. thats why tahap kemalasan pon menggunung tinggi. haha. :p

tapi malam ni, linda rasa linda patut update blog kesayangan linda ni. yela kan, atas permintaan Faten Afiqah yang agak obses (perasan je ni) dengan blog linda ni ni akhirnya linda menggatalkan jari la nak update blog.

actually kan, linda terasa amatlah terkembang mata dan telinga hari ni. bukan sebab kena sawan kembang tau, tapi linda terkembang sebab ada jugak orang nak baca blog linda yang masih baru ni. bak kata makcik linda la kan, darah baru nak bertukar warna merah. fresh woo !! haha.

ketidaksangkaan tu melambung lambung. mana taknya, ally dan eil yang sangat meletop dengan blog mereka tu pon jadi pembaca blog linda. :D wahh wahh, kira linda pon femes jugak la kan
*ambek kau, sekali gila glemer dahh !!
so, dengan penuh kebanggaan dan keriakkannya malam ni linda nak ucap terima kasih sangat sangat kepada semua yang dah sokong hasil penulisan linda yang kadang kadang agak merapu ni. yela kan, kalau tak merapu confirm tak gempakk !

hopefully linda akan terus dapat menghasilkan entry yang penuh dengan kemerapuan. doakan linda tetap success oke ! ;)

p/s : linda sayang awak awak semua. bagi linda perah cik idea ni keluar dulu ye.

blog gempakk malam ini

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

10 ulasan:

cikkacak berkata...

; EHH ! ade nama kite . HHI muahahahaha ;DDD

Fatma Diyana MB. berkata...

saya salah seorg peminat linda. hehe. good luck linda ! wish you always success :))

Siti Nurazlinda berkata...

Cik Kacak > linda obses awak. thats why ada nama awak. hehe

Siti Nurazlinda berkata...

FD > yeke dear ? haha, nanti linda nak promote blog awak pulak tau.

saya bukan tomato berkata...

nak minat jgk ;p

Siti Nurazlinda berkata...

kak Erika > haha, akak femes sangat. takut linda. :) akak je la yang promote blog linda ni. :p

ilman hizami berkata...

haha.
saya pon obses ngn blog nie.
:D

Siti Nurazlinda berkata...

eil > obses ke ? haha. blog ini hanya picisan aje. malu la.

haliqA hanimkuM berkata...

dah blog ni best. nak buat cam ner.. wee =p

Siti Nurazlinda berkata...

haliqa > takde la. best apanya. biasa2 je la. btw, thnx singgah sini ya.