You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 11 April 2011

Yeayyyy !!! Akhirnya Linda Menang Ferrero Random Giveaway Yuyu Zulaikha

assalamualaikum.

update dengan gelojohnya sebab linda tak sempat mandi lagi ni. dah berbau satu rumah dah kebusukan linda yang terlampau over. haha.

dengar sini rakyat rakyat beta !!
linda nak umumkan dengan penuh kebanggaan hati dan kekembangan di hidung, akhirnya linda menang Ferrero Random Giveaway Yuyu Zulaikha !! wahhh wahh , gila bangganya.

tak percaya ke wehh ? ni haa, ambek kau buktinya !!

yang kuning kuning umpama mambang kuning tu nama blog linda masa linda mula mula join GA kak yuyu ni.

yang bulat tak berapa bulat tu pulak, nak hebohkan yang linda MENANG !!!

tak sabar gila nak tunggu kak yuyu promote blog linda la. dah lama bebenor orang tak promote blog linda ni. haha.

terima kasih sangat sangat linda ucapkan kepada kak yuyu sebab jari kak yuyu rajin buat GA ni untuk linda menang. terima kasih jugak kat www.random.org sebab pilih linda. tak lupa jugak kat kawan kawan tersayang sebab doakan kejayaan linda menang GA ni. *dah rasa macam menang award la pulak. :p

p/s : terima kasih kak yuyu, terima kasih sangat sangat !!
terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

5 ulasan:

czueka zulaikha berkata...

wahhh.congrate's :) meh kongsi sini sikit :P

*47!k@# berkata...

tahniah!:)

Fatma Diyana MB. berkata...

tahniah linda ! bertuahnyaaa. hee :D

solo molo berkata...

tahniah..
sy pon memang jugak...
yeay !!!~

Siti Nurazlinda berkata...

thnx semua ! alaa, menang sikit je pon. maybe kali ni ada luck kan. korang pon bole menang jugak untuk GA kak yuyu yang akan datang. :) btw, thnx a lot ya !!