You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 5 April 2011

Yuyu Zulaikha - Ferrero Random Giveaway

assalamualaikum.

yeeehhaaa !! akhirnya linda dapat jugak join Giveaway dari Cik Yuyu Zulaikha ni. tunggu punya tunggu, sampai terlentok lentok depan lappy ni, akhirnya Cik Yuyu kita ni buat jugak giveaway. sila tepuk tangan kencang kencang !! :D

step pertama mesti lah tepek header Cik Yuyu yang sangat comel ni.

dah, lepas tu kan Cik Yuyu suruh la buat review sikit pasal blog beliau.
_____________________________________
Cik Yuyu, linda sangat sangat obses tahap dewa pada blog Cik Yuyu ni. linda suka sangat gaya penulisan Cik Yuyu yang sejak sejak ni banyak membantu linda buat karangan merapu dalam kelas ! :p Cik Yuyu jugak ada suara yang sangat comel ala ala chipmunk dan tubuh badan yang sememangnya hampir sama dengan linda yang tak cukup kalsiyuuummm !!
*hanya review merapu.
____________________________________

linda taknak tag sesiapa sebab linda sure, confirm ramai gila yang nak join. Cik Yuyu memang hebakk dan juga cabutan bertuah yang sangat hebakk !! ~ bak kata Cik Yuyu Zulaikha. :) !! kan kan kan ??

oke, akhirnya.. siap !

p/s : linda sentiasa doakan Cik Yuyu sentiasa success dalam dunia blog beliau. linda always support Cik Yuyu. terima kasih Cik Yuyu sayang !!! lebbbiiiuuuu !!

terima kasih sudi baca :)



Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

11 ulasan:

cik faiqah berkata...

hello dear:)good luck!:)

Dayana AZ berkata...

good luck! tp dayana nk menang jugak ;)
hik3

solo molo berkata...

pok amai amai...
belalang kupu-kupu...
join giveaway yuyu...
mana tahu menag ferrero satu...


sape nak menang ipad 2 ???
klik > http://solomolo.blogspot.com/2011/04/yuyu-zulaikha-ferrero-random-giveaway.html

*47!k@# berkata...

ika dtg bls kunjungn..good luck k ;)

Siti Nurazlinda berkata...

sory all ! linda tak sempat nak balas semua comment korang. busy menggila sejak sejak ni. :D btw, thnx ya sebab sudi singgah blog linda. good luck jugak untuk korang yang join GA Yuyu Zulaikha. :)

cik fza berkata...

datang dari blog kak yuyu.
all the best ye. :)
kita pun join jugak.

Siti Nurazlinda berkata...

wahh ! ada saingan la. hehe. awak pon good luck jugak ya. thnx singgah blog linda.

MaIzUrA berkata...

JOM JOIN MY GA
http://akulahstrawberry.blogspot.com/search/label/%E2%9C%BF%201st%20GiveAway%20Strawberry%20%E2%9C%BF
http://wanmyzuracollections.blogspot.com/search/label/1st%20GiveAway%20by%20Wan%20Myzura%20Collections
HADIAH LUMAYAN MENANTI ANDA

Siti Nurazlinda berkata...

Maizura > awak awak, linda busy la minggu ni. tak sempat lagi nak join GA. nanti linda join oke. sory sangat.

EimaruSi|ence™ berkata...

tahniah dah menang...Saya dah kalah....:(

Siti Nurazlinda berkata...

EimaruSi > thnx tau ! err, kalah sekarang. menang akan datang ! jangan putus asa ya awak :)