You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 28 Mei 2011

Aunty Blogger Merajuk Tahap Siput Sedut ?

assalamualaikum.

sukasuki aje bila tengok bekas teman teman seperjuangan linda balik dari asrama diorang. cuti panjang, mula lah diorang menayangkan muka kat facebook. hambek kau ! penuh manusia online malam semalam. tak menyempat nak update blog.

fed up jugak dengan Aunty Blogger ni. macam macam hal bila linda tinggalkan beliau. chill lahh Aunty, linda masih sayang anda lah. :p tak payah lah merajuk sakan sampai habis semua kawan kawan blogger linda anda kerjakan.

hari tu, blog tak bole sign in. tak lama lepas tu pulak, blog masuk virus apa jadah entah. semalam, linda online tengok tengok button follower hilang pulak. kan susah manusia di dunia ni nak follow blog bushuk linda ni. kan kan ?

Aunty Blogger, jangan merajuk dah tau. linda sayang anda sampai bila bila.

p/s : cuti cuti cinta dah bermula !!

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: