You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 10 Mei 2011

Dapat Jadi Preity Zinta Sekejap Pon Takpe

assalamualaikum.

wahh ~ tersangat penat memerah cik idea untuk paper Prinsip Akaun tadi. rasa rasa nya tak boleh kot nak skor untuk paper 1 ni. takutt !!

dah dah, cukup lah cerita pasal exam kan ? linda nak cerita pasal pelakon bollywood yang sorang ni. suka sangat tengok beliau. kadang kadang terfikir jugak, kalau linda jadik kembar muka sama dengan beliau ni pon bestt jugak. HAHA

~ pakcik Goggle banyak sangat gambar Preity Zinta ni so linda gatal jari nak ambek satu. :p ~

tapi, linda tetap linda. linda sangat berbangga dengan diri linda sendiri. cuma hari tu nak rasa je jadik ala ala Preity Zinta ni. :p
HAHA, awak awak semua bole tolong gelakkan linda tak ? kelakar kan bila perempuan melayu terakhir berposing tak ingat dunia. ni lahh jadiknya. :p

tersangat sangat malu bila fikir fikir balik yang linda ni tak layak sikit pon nak jadik macam Preity Zinta yang comell ni.

balik je dari berposing maut tu, terus aje upload gambar ala ala Preity Zinta ni dalam facebook. tu dia !! punya banyakk lahh komen komen mengancam yang linda dapat. penuh notifications tak payah kata lahh. :p

p/s : sukasuka aje nak tayang muka hari ni sebab dah lama tak tayang muka kat blog sendiri. HAHA

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

ZWAN SABRI berkata...

dpt jadi preity zinta dalam mimpi pown da kira okay kan? kan? HAHA


MySuaraBlog: Hormon Testosteron Penting Untuk Lelaki

Siti Nurazlinda berkata...

Zwan Sabri > ha'ah. nak jugak walaupon dalam mimpi lahh. HAHA