You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 31 Mei 2011

Nak Tayang Header Baru Kat Korang !

assalamualaikum.
Align Center

entry ni dah lama linda kepam kepam jadik pekasam. teruk betul aktiviti cuti sekolah ni, melancong sakan. memang tak sempat lah nak siapkan entry busuk ni.

rancang nak balik kampung tercinta di johor. alih alih kelantan pulak yang linda sampai. tak cukup kelantan, pahang, KL dan negeri sembilan pon linda jelajah. dasyatkan cuti cuti cinta linda kali ni ? HAHA

oke oke, itu intro aje. abaikan ye.

actually, entry kali ni berunsur riak sikit. korang tahan aje lahh ye dengan keriakkan linda yang mungkin akan membuat kan korang termuntah pink seketika. *cewwahh, over gila ayat !!

ni haa, linda ada request header kat salah sorang blogger ni. Abgteror nama ehh. korang tak kenal ke ? dah cukup famous dalam dunia blog ni. korang tak kenal jugak ? mehh pergi blog beliau kat SINI.

memang gempak lahh header dia buatkan untuk linda. ringkas tapi cantik. meletupp ! booommm !!

jom layan header linda baru linda ni..
ni masa mula mula linda request kat beliau. cantik kan ?

ni pulak linda baru dapat tadi, rasa macam lagi lagi lagi lahh comell !! sukasuki hati linda. :)

haa, apa pendapat korang ? cantik tak ? linda memang suka sangat sebab ni header pertama yang linda dapat lengkap dengan gambar linda. free pulak tu ! pantang jumpa lahh benda free ni kan ?

ehh ehh, betol ke cikKacak kata pakcik Google nak padam blog para blogger yang tak tinggalkan blog sampai tikus pon boleh buat sarang ? wahh ~ ngeri lahh !! kena lahh update selalu kan ?

p/s : macam mana nak ubah header ni ehh ? ;)

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

Cik Azizah berkata...

cantik lah syg...akak suka yang bawah tu...hehe

Siti Nurazlinda berkata...

hehe, thnx kak ! abgteror mmg teror buat header ni. :)

saharinasaharudin berkata...

snggah cni :)

msredcheesecake berkata...

CIK LINDA,
KIUT N KEMAS JE...SWEET KALER...

e4ezzati berkata...

cantikk sgtt!

Siti Nurazlinda berkata...

saharinasaharudin > thnx ye ! :)

Siti Nurazlinda berkata...

msredcheesecake > hehe,tu lahh. linda pon suka sangat !! thnx ya. ;)

Siti Nurazlinda berkata...

e4ezzati > wahh ~ terharu sangat ! thnx ya. :) abgteror yang buatkan ni.