You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 1 Mei 2011

Sibuk Sangat Uruskan Blog Orang Lain Sampai Blog Sendiri Pon Terbengkalai

assalamualaikum.

wahh ~ rasa terharu sebab akhirnya dapat jugak linda mengupdate kan ? actually, masalah teknikal la yang menyebabkan linda terberhenti untuk mengupdate blog linda ni haa. bukan nak berhenti berblog tau ! takkan !! :)

akhir akhir ni linda busy sangat asyik menghiaskan blog kawan kawan linda yang lain. ada yang minatk suruh buangkan semak samun kat blog diorang tu. so, sebagai Siti Nurazlinda yang sememangnya baik ahti, linda pon tolonglah cantas apa apa yang tak patut duduk dalam blog diorang mengikut permintaan.

lepas ni, boleh la jadik penghias blog orang. HAHA hobi dimasa lapang !! free of charge aje. :p
~ suka statement ni ~

p/s : nak hias blog sendiri pulak la.

terima kasih sudi baca. :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

Fatma Diyana MB. berkata...

linda suka statement tu ? haha. kapel sekarang laa, nak ? :D hee. joke-joke.

Siti Nurazlinda berkata...

FD > HAHA, kalau lah dah ada calon, confirm kapel. FD carikkan la. bole ?