You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 7 Mei 2011

Tahu Tahu Aje Blog Linda Kena Ceroboh !!??

assalamualaikum.

punya lahh lama gilakk tak jengah blog kechentaan hati ni. terover sangat lah dengan mid year exam. lagi 3 hari kott !! satu apa pon tak prepare ni.

rindu punya pasal lah kat blog, curikk curikk online jugak lah. mana tahan kan, kalau dah obses dengan blog, tinggal sekejap aje pon dah tak boleh duduk diam. tapi yang menjadik persoalan nya, kenapa tak boleh bukak blog linda ni ?

serius, teramat amat terkejutt berukkss bila linda
masukkan email dengan password untuk on blog linda, TAK BOLEH !! alasannya tersalah email atau password ?? risau tahap maksimum kott.
~ pakcik Goggle bagi pinjam cap jari ni ~

nasib baik lah linda ni dianugerahkan pengetahuan dalam bidang IT. so, linda reset lah semula password blog linda. semua tu, berkat pertolongan Aunty Yahoo! thnx a lot lahh !! kalau tak, confirm tak berjumpa lahh kita kan kan ? ;)

masalahnya sekarang, kenapa email linda yang sememangnya sentiasa linda_baik04@yahoo.com dah bertukarr wajah menjadikk...
lindabaik04@gmail.com ?? OMG !!

boleh ke orang lain tukar email dan password blog linda ni ? macam mana caranya ??

hari tu, facebook linda pon dah terkena. linda pergi Hari Anugerah kat sekolah. tapi, adik linda cakap linda kejap online, kejap offline. kawan kawan linda pon ramai yang bertanya. pelik kan kan ?

sangatlah genius orang yang bukak account facebook dan blog linda dengan sesuka hatinya. linda taknak tuduh sesiapa. hopefully, ni masalah teknikal dalam dunia IT aje. :p

p/s : dah rasa malas gilakk nak online lahh. ada je manusia dengki.

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

cik kacak berkata...

haaa , boleh yer rope tu ? genius ny dye ^^

= d = berkata...

ish..ish..ish..
cam ne leh jadi gitu..
teruk seh lau bende nie,
mmg ade orang yang tukar..
x suke manusia ddengki2 nie..
huhuh

GaRy™ berkata...

HAH!! fb gary pun pernah kena... org tuh siap chat lagik ngan kakak gary.. apa la..nasib baik kakak gary kol gary trus.. dia cakap, "apasal pelik sangat bahasa chat ko ne?"
hihihi...x taw la apa jadik..

Siti Nurazlinda berkata...

Cik Kacak > orang tu terlampau genius lahh. thats why boleh buat macam gitu.

Siti Nurazlinda berkata...

= d = > tu lah, rasa terukk gila lahh. hampir putus harapan je bila tengok blog tak boleh bukak. :(

Siti Nurazlinda berkata...

Gary > wahh ~ lagi dasyat !! nasib baik kakak gary ambek langkah yang bijak. :)

Fatma Diyana MB. berkata...

siapa laa yang tak ada kerja tu. buat laa acc sendiri. -__-"

Siti Nurazlinda berkata...

FD > entahh lah. suka sangat dengki tak habes habes. :(