You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 8 Jun 2011

Baru 1/4 Blog Yang Dicerobohi

assalamualaikum.

pergghh ~ penat gila blogwalking kat blog orang malam ni. nak tebus kesalahan lahh katakan. takde lahh korang kata linda reti follow tapi tak reti nak komen kan ? HEHE


actually, memang dah lama niat linda nak blogwalking kat blog blog yang linda dah follow tapi tak tercapai hajat. kadang kadang tu berebut berukkband dengan adik linda, takpon masalah berukkband lembap. macam biasa lahh kan ?
tapi alhamdulillah, malam ni dapat lahh linda blogwalking. walaupon baru 1/4 kot blog yang linda ceroboh. berbaloi jugakk lahh sebab dapat ceroboh blog orang. :D

nanti kalau linda ada masa lagi, linda sambung blogwalking ye. linda kann STUDENT, busy lahh kata kan. PM pon tak sebusybody macam linda kot. :p

p/s : masa untuk tidur ! good night semua.


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

Ayda berkata...

mekacih sbb dh sggah teratak ayda yg burok tu.. ^^

Terbelog berkata...

no problem..gud nite..singgah sini jap
http://terbelog.blogspot.com/2011/06/entri-uji-facebook.html

Siti Nurazlinda berkata...

ayda > alaa, blog awak dah lawa sangat2. banyak perubahan tu. good night ye.

Siti Nurazlinda berkata...

terbelog > oke2, linda singgah sebelum tidur ye. :) nyte.

IFA Athirah berkata...

saya blogwalking2, smpailah ke blog awk.ngee http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Siti Nurazlinda berkata...

IFA Athirah > wahh ~ jauhnya blogwalking ye sampai ke blog linda. btw, thnx ya !!

nelly berkata...

jom ceroboh lagi .hehehe

Siti Nurazlinda berkata...

nelly > boleh boleh, tunggu linda siap homework dulu ye. :p