You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 10 Jun 2011

Entry Paling Malas

assalamualaikum.

' MALAS '
cukup untuk ungkapkan kesemuanya. serius, linda tak tahu kenapa hari ni penyakit malas menyerang linda. sampaikan nak update pon jenuh dok memikir.

time malas ni pon tetap rajin nak menggodek pakcik Google. rupa rupanya penyakit malas ni bolehh dibunuhh dengan kejam tau. caranya kita tak payah lahh fikir kita dah ada di satu tahap yang selesa. mungkin sebelum ni linda fikir, ramai yang dah kenal linda kat dalam blog ni. linda dah rasa terlalu selesa dengan kedudukan linda. sebab tu malas pon datang. macam sekarang ni lahh, malas nak mengupdate sedangkan korang nak jugak kan baca entri terbaru dari linda.

* pakcik Google punya *

untuk keluar dari tahap selesa ni senang aje, linda rasa linda tak patut rasa selesa dengan kedudukan yang linda ada sekarang ni. patutnya linda kena sentiasa berusaha untuk ke depan dan terus ke depan. baru lahh takde sikap malas tu kan ?

p/s : boleh bagi tips tak macam mana nak hilangkan malas ?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

abgteror berkata...

ada header baru plak...huhu.....hope linda lagik sukerr....!!!!

BANGGA TIADA DARA | ARTIS HOLLYWOOD DEDAH RAHSIA

Siti Nurazlinda berkata...

abgteror > linda dahh tengok !!! lawa sangat sangat. berseni tu. terima kasih tau. :)