You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 5 Jun 2011

Entry Pembukaan Semula.

assalamualaikum.

wahh ~ rindu bebenor dengan blog ni. mentang mentang bertalamkan wajah ungu manja, main tinggal macam gitu aje kan ? kesian blog linda ni.

header dah baru, template dah baru. apa lagi yang tak cukup ehh ? rasa rasanya dah berlebih dari cukup dah ni. follower pon tiba tiba aje naik mendadak ? apa kes weyy ??

hati kiut miut linda ni pon terasa lah kepelikan nya, sejak bila blog linda jadik femes kan ? semua yang datang blog linda ni mesti cakap macam gini "datang dari blog yuyu". pelik pelik. kenapa pulak blog yuyu yang femes tu ada blog linda ?

tak ku sangka tak ku duga, bak kata apit dalam lagunya.. blog linda dipromote oleh kak Yuyu. patut lahh terasa glemer semacam aje.

klik SINI untuk kasik besauu !

klik SINI jugak untuk besauu.

masa 2 Jun lahh pengunjung blog linda jadik ramai macam gitu. sehari aje mencecah 324 orang pengunjung !! 324 tu korang... memang tak sangka.. bila lah linda nak dapat pengunjung macam gini lagi ehh ? selalu nya setakat puluh puluh aje pengunjung dalam satu hari. tak pernah semumur hidup sampai 300 lebih. Alhamdulillahh... :)

tak sangka, akhirnya terjadik jugak glemer seketika. :p thnx kepada yang terlibat !!

oke oke, tamatkan cerita kebanggaan diri itu. bukak cerita baru.

perasan tak header baru linda ? lawa kan ? abgteror yang buatkan... cikKacak yang decorate blog linda. thnx sayang sayang linda !!!

cantik kan ? <3

err, sampai sini aje lahh. linda nak buat homework yang bersepah sepah tu. esok nak merewang dengan kawan kawan pulak ! HAHA

p/s : sesiapa yang invite linda untuk GA, contest atau bloglist tu linda terpaksa tangguhkan dulu tau. ada halangan bila nak online lahh. :( thnx sangat sangat sebab sentiasa support linda ya !


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

teciq berkata...

best jd femes even tuk 1 hari..kire da best tahap raban da..hehe..btw, nk puji header tu cntik! ;)

Siti Nurazlinda berkata...

teciq > haha, betol tu. tapi linda tak dapat saksikan blog linda dipenuhi orang masa hari tu. linda demam. :(

btw, thnx ya !! nak header mintak kat abgteror. hehe.

msredcheesecake berkata...

CIK LINDA,
SUKA LAH HEADER DIA...SWEET KALER NYE...

Siti Nurazlinda berkata...

msredcheesecake > tu lah, abgteror buatkan. cantik kan ? hehe, thnx ya !