You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 15 Jun 2011

Entry Tanpa Tajuk

assalamualaikum.

hari hari quick entry. mana tak nya, tak sempat lahh, busy aje.. lagipon start bulan ni asyik ada latihan sukan. balik rumah dah penat, tak termasuk dengan homework lagi kan ?

so, linda takde cerita nak bagi korang baca. setakat cerita hampehh macam gini aje lahh hari hari. tu pon kalau sempat update. kesian korang ..

tapi takpe. linda selalu online hari jumaat atau sabtu. masa tu linda akan ziarah balik blog korang dan pastinya komen entry korang yang semestinya meletop tu !

p/s : jangan lupa tinggalkan link kat kotak sorok menyorok tu atau kat mana mana entry ye.


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

7 ulasan:

amir aizat berkata...

so hows forum?

Siti Nurazlinda berkata...

haha, forum ? nombor 3 dalam group. tak dapat masuk final lahh. kalah awal awal lagi. :p

amir aizat berkata...

alah,erm takper2. nextyear kan ad lg,hehe

Siti Nurazlinda berkata...

yup, insyaALLAH tahun depan nak buat yang the best. awak tolong lah bagi tips tips macam mana nak menang forum untuk linda. :)

amir aizat berkata...

erm kena ad gaye penampilan n cre pnyampaian yg menarik judges la

Siti Nurazlinda berkata...

gaya ? yang bab gaya tu segan lahh. tengok diorang buat, macam malu malu aje. ;)

amir aizat berkata...

haa patutlah dorunk mng,hehe