You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 1 Jun 2011

Facebook Korang Sengal Tak ?

assalamualaikum.

korang korang, linda nak tanya sikit. korang online facebook oke ke ? ada masalah tak bila nak chatting, nak balas komen atau nak tengok profile orang lain ?

tragis sungguh bila linda online, susah jadiknya. memang tak bole nak buat apa apa pon. nak balas mesej, komen komen semua tak bole. online pon macam buang masa aje.

kenapa ehh bole jadik macam tu ? nak kata masalah berukkband linda, tak lahh. oke aje. blog linda sihat aje. takde pon semput macam facebook linda sekarang ni.

err, rindu nak chatting dengan kawan kawan (skandalss) linda. :p

p/s : update walaupon pendek aje. hehe

terima kasih sudi baca :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

16 ulasan:

nelly berkata...

Facebook agak kesengalan kadang2 ..

sharifahzakiah berkata...

saya pun alami masalah yg sme. tp kt chroome aje. try bukak kt mozilla ok tak :)

msredcheesecake berkata...

CIK LINDA,
MSRED TATAU LA.TAKDE DENGAR PULAK MEMBER ADA MASALAH CAM TU.DA TRY LOG IN LOG OUT LOG IN LOGOUT...SAMPAI BULEH...HHEEE

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid berkata...

aah..sengal kejup je semalam..huhu~

sharifatul aida berkata...

hye..datang dari belog yuyu..

Abszeen Picco berkata...

so far my fb account tak pernah ada masalah :)

visiting from blog walking.. hope u will visit back my blog.. Abszeen Picco

merahitujambu berkata...

SAMA-SAMA...=)

cahayaqaseheriqa berkata...

sy pon alami masalah yg same..tak tawu kenapa..dushh dushhh..sabo je laaa~~~

Siti Nurazlinda berkata...

nelly > ye ke ? err, susah lahh nak online kan kalau macam gitu. :(

Siti Nurazlinda berkata...

sharifahzakiah > ha'ah kan ? kat chroome aje yang fb ada masalah. kat explorer oke aje.

Siti Nurazlinda berkata...

msredcheesecake > hehe, macam gitu bila nak chatting nye ? ;)

Siti Nurazlinda berkata...

Khumaera > sekejap aje takpe, ni dah nak dekat seminggu laa. :(

Siti Nurazlinda berkata...

syarifatul aida > ye ke ? wahh ~ thnx ehh !

Siti Nurazlinda berkata...

Abszeen Picco > sukanya kalau fb takde masalah kan macam awak ? :)

Siti Nurazlinda berkata...

merahitujambu > tragis sungguh ! HAHA

Siti Nurazlinda berkata...

cahayaqaseheriqa > ha'ah, sabo aje lahh !