You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 8 Jun 2011

Game Yang Menghina Islam ( Wajib Baca !! )

assalamualaikum.

entry terkejut sebab baru bangun tidur lepas mimpi kawen dengan laki masa depan. HAHA dah dah, jangan lengahkan entry ni..

adik linda ada tunjuk something, ingatkan beliau menang Myvi Pink ke, best lahh jugakk kan ? sebab kereta idaman linda tu. rupa rupa nya beliau tunjuk benda ni haa...

game game yang sesetengah daripada korang suka sangat main. sanggup celik bijik mata sampai pagi buta, semata mata untuk game aje. tapi korang sedar tak sesetengah game yang korang main tu sebenarnya menghina Islam ?

sebagai contoh, game yang agak popular dalam kalangan remaja sekarang ni. sampai ketagih lahh..

Devil May Cry


semua gambar gambar yang linda tunjuk ni sumber daripada SINI. actually ada banyak lagi contoh contoh game yang menghina Islam. linda tak sanggup lahh nak penuhkan gambar gambar tu kat blog linda ni. yelahh, geram kan ? game pon bolehh menghina Islam. padahal Islam kan agama yang paling suci. tak faham betol bila dunia dah akhir zaman ni.

p/s : nasib baik linda tak ketagih game.


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

12 ulasan:

wildorchid berkata...

aritu kes gutar hero...ni devil may cry pulak...ntah2 berlambak lg yg lain di pasaran..melampau2...good info!

cik kacak berkata...

grrrr , marah ni marah - !!

Siti Nurazlinda berkata...

tu lahh, linda pon baru aje tahu tadi. ramai lahh yang sesat nanti kalau kita tak sebarkan. thnx ya !

Siti Nurazlinda berkata...

cik Kacak > marah pon kita boleh buat apa ? sekadar beri penringatan aje. :(

e4ezzati berkata...

stop gaming!(:

ejulz berkata...

bukan game yg hina islam tp org yg buat game tu yg hina islam.. kita sbg umat islam harap x beli barangan hasil org yg menghina islam tu..

Siti Nurazlinda berkata...

e4ezzati > linda tak layan game game internet ni. selamat ! :)

Siti Nurazlinda berkata...

ejulz > yeahh ! linda sokong statement awak :D

Inugami Zamura berkata...

pergh..agak sakit hati bila ada game camni..nasib bek saya men pacman je..
btw..i've followed you..so follow me back ok^^

Siti Nurazlinda berkata...

Inugami Zamura > pacman oke ehh ?

btw, thnx follow ye !

Si Gadis Pipi berkata...

hehe..tp gadis dtg koment tinggalkn jejak kat sini http://gadislesungpipi.blogspot.com

Siti Nurazlinda berkata...

Si Gadis Pipi > thnx singgah, follow dan komen kat blog buruk linda ni. :)