You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 14 Jun 2011

Ketidakcerdikan Kini Terserlah

assalamualaikum.

quick entry today. dah lama kan linda tak update ? walaupon tak sampai seminggu, but i really miss my blog and all my friends.

seriously, keputusan exam baru baru ni yang membuatkan linda terkilan gila nak update. just imagine semua subjek menurun tanpa segan silu. :'( tragis gila lahh.

BM pon susah bebenor nak dapat markah tinggi, BI apa lahh lagi kan ? konon aje speaking lebih lebih dalam blog, tapi result hampehh.

entry yang memang nak malukan diri sendiri...
tak payah cerita lahh berapa markah yang linda dapat, linda cuma boleh cakap setakat ni linda hanya ada 1A+ , 2A- , 1B , 1C+ , 1C dan 1D. nasib baek lahh E dan G takde kan ? kalau tak, confirm 'bangga' gila !

semakin tua, semakin susah pulak nak score exam kan ?

* bila lahh nak dapat result yang warna hijau tu aje ? *

p/s : takkan salahkan FB dan Blog ye ! :'(


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

Solihahazahar berkata...

berusaha lif kejayaan. hehe ^^

ZWAN SABRI berkata...

Xpa2, still ada masa lagi untuk improve kan result tuu.. Good Luck dear.. ;)

MySuaraBlog: Sedihnya Bila Kau Sudah Tiada

farhana berkata...

Dont give up...
keep on study =)

Siti Nurazlinda berkata...

Solihahazahar > lif ? HAHA, kenapa tak escalator aje ? :p

Siti Nurazlinda berkata...

Zwan Sabri > ya, memang banyak masa lagi tapi terkilan aje sebab tak pernah dapat result macam gini. :'( btw, thnx ya sebab bagi semangat.

Siti Nurazlinda berkata...

farhana > thnx awak bagi nasihat kat linda. :)

~SpEakEr Sek0LaH~ berkata...

Kepandain bkan diatas kertas kepandain adalah dri buah fkiran korang..cewahh..

www.zamanloni.blogspot.com

Siti Nurazlinda berkata...

err, betol tu. :p