You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 26 Jun 2011

Kononnya Nak Merajuklaa.. GEDIKSS !! :p

assalamualaikum.

mulakan baca entry linda dengan senyuman yang siuman :)

*nak jadikk makcik aauumm lagi*

boleh lagi mengada ngada kan linda ni ? dah berkarat blog ni dengan entry lama, kepala otak pon ikut berkarat jugak. tu yang idea tak keluar keluar.

konon nya nak merajuk lah 3719546 hari. dengan azam yang penuh semangat, linda dah bertekad ni taknak update satu entry walaupon pendek. tak tahu lahh kenapa jiwa raga yang sensitif ni semakin menggedik.

malu dengan korang, blog linda dah semakin comot dan ketinggalan. entry korang dah best best, linda aje masih macam gini. entah bila lahh nak maju. sadiss sungguh. :'(

serius, linda memang dah malas gila dengan blog, fed up dengan fb. boleh katakan memang dah takde mood lah nak online walaupon sekejap. tapi disebabkan rindu yang terlampau sampaikan mandi ingat blog, siapkan kerja sekolah ingat blog, tidur pon sampai mengigau blog, akhirnya linda buang jugak ego linda yang tinggi menggunung tu.

sampaikan ibu tercinta pon dah asyik tanya, '' apa dah jadik dengan blog burukss kau tu ? '' sobbbsobb. ayat memang terhiris gila lah. dihiris sembilu pon masih tak terasa sakitnya tau.

*bagus betol ada bodyguard kuning ;)*

tunggu lah linda dapat netbook 1 Malaysia tu, hari hari linda update. lepas ni nak guna berukband Digi pulak. boleh lah toyol kuning tu babapp linda kalau linda malas nak update blog kan ? BERSAMAMU... !! hehe :p

p/s : LINDA NAK BLOG LINDA MACAM DULU !! boleh kan ?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

cik kacak berkata...

wahhh , linda dapat netbook . tahniah ;)

Siti Nurazlinda berkata...

haha, mintak sedekah tu ! :p

syaza nazura. berkata...

Ahaa, linda linda ;D sakit perut nazu gelak :D

Siti Nurazlinda berkata...

haha, kenapa gelak nazu ? entry ni kelakar ehh ?

syaza nazura. berkata...

mencuit hati ow. bhahaha :D

Siti Nurazlinda berkata...

err, entry macam gini pon boleh mencuit hati ehh ? bangga nya ! HAHA

ekin berkata...

blog awak oke je, nampak sweet.. ikhlas ^^

Siti Nurazlinda berkata...

ekin > hehe, blog linda memang oke tapi entri asyik sama aje. confirm jemu kan bila baca ? ;) btw, thnx !!