You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 6 Jun 2011

Korang Tinggalkan Lah Link Blog Korang Ehh !!

assalamualaikum.

linda kepenatan baru balik dari merewang dengan kawan kawan. gambar tak sempat nak edit lagi ni. linda tangguh dulu ye entry merewang linda tu.

linda cuma nak bagitahu kat korang, kalau singgah atau follow blog linda ni.. tolong lah tinggalkan link blog korang jugak kat shoutbox atau kotak komen kat mana mana entry linda ni. ye lah kan, korang dah penat penat singgah dan follow blog linda tapi linda tak singgah dan follow korang balik.. frust tak ?
*ihsan pakcik Google lagikk*

linda bukannya apa, rasa sedih dan tragis jugak lahh bila tak dapat carik jejak korang. nak lahh tambahkan kenalan.. kawan biar berjuta lemen, tapi laki masa depan biar satu. :p

walaupon linda lambat balas kunjungan korang, tapi tak bermakna linda tak balas langsung. linda suka blogwalking ni. lagi lagi bila banyak masa. dengan blogwalking lahh linda boleh perbaiki kelemahan linda. ye dakk ??

p/s : ingat ye arahan tegas linda ni. HEHE


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

myra faez berkata...

http://myraskoote91.blogspot.com

jom jd kawan..^_^

e4ezzati berkata...

saya saya! jmpt jnguk ke blog yg masih baruu

e4ezzati berkata...

saya saya! jmpt jnguk ke blog yg masih baruu

Siti Nurazlinda berkata...

myra faez > haa, macam gini lahh best ! linda follow awak nanti ye. :)

Siti Nurazlinda berkata...

e4ezzati > ya ya ! insyaALLAH, linda akan ke blog awak. :) thnx ya !

NuRuL sYafiQah berkata...

sementaramenunggu.blogspot.com

Siti Nurazlinda berkata...

nurul syafiqah > thnx tinggalkan link awak ! :)

Aku Dia berkata...

Jom....br je buat blog ni
http://akudiakamudandunia.blogspot.com