You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 11 Jun 2011

Macam Mana Nak Siapkan Sketch Book Kalau Takde Idea ?

assalamualaikum.

selamat pagi korang ! sory linda lambat sikit update pagi ni. nak siapkan homework, lusa dah nak sekolah. homework still banyak lagi. mana taknya, asyik mengadap lappy aje. padan muka kan ?

linda nak mintak tolong kat korang sebenarnya. linda kena buat sketch book untuk assignment BI. Madam linda suruh lekat lekat gambar aje. tapi gambar yang linda suka lahh. masalahnya sekarang, linda pon tak tahu apa benda yang linda suka. stakat ni baru ada dalam 10 benda yang linda suka. kalau boleh linda nak lagi 5 atau 6 macam tu lahh.

korang boleh tolong tak ? bagi lahh apa apa benda yang korang rasa korang suka. linda terima aje untuk masukkan dalam sketch book linda ni.

p/s : dengan kadar segera ye. tolong !!


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

11 ulasan:

Shaofie berkata...

suka apa? suka makan, tidur, nyanyi.. boleh tak masuk sketch book? hhahaha. cuba cerita different sket.. contohnya macam berdrama dengan diri sendiri, menyanyi untuk awan.. hahaha. sedap sikit nama sanskrit tuh..

mohd sasuke berkata...

wah rajin btol abgteror buat header...dlu waktu aktif berblogging dlu rajin gak lawat blog die..=p

Siti Nurazlinda berkata...

Shaofie > wahh ~ idea bagus tu ! linda tak terfikir pon. bole bole. linda masukkan idea awak dalam sketch book linda ehh ? thnx sangat2. :)

Siti Nurazlinda berkata...

mohd sasuke > abangteror ada masa banyk kot masa tu. sebab tu rajin. pergi lahh melawat blog beliau. dah semakin maju !!

amir aizat berkata...

suka berfashion?minat dgn seni laa

cik kacak berkata...

suka burger , pizza , icrem , maggi , kek , coklat coklat - cepat2 sketch HHE

teciq berkata...

da siap belom ni skecth book? hee ^^

Budak Botak berkata...

Apa temanya? he3, pikir tema dulu...

Entry terbaru -> Ini Jadinya Kalau Tak Belajar Jawi... (",)

Siti Nurazlinda berkata...

amir aizat, cik Kacak, teciq & Budak Botak .. thnx ya korang ! idea korang tu linda dah masukkan dalam sketch book linda. dah hampir siap. tinggal hias hias aje. korang the best lahh !! thnx a lot ya. :)

merahitujambu berkata...

lekat jee gambar comel-comel..pink-pink.hehehehe

Siti Nurazlinda berkata...

haa, lagi satu idea ! korang memang gempakk lahh. pertolongan korang amat linda hargai. :D