You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 30 Jun 2011

Okey Lah Tu Kan ?

assalamualaikum.

entri ni dah diperam seharian dek kerana blogger merajuk seketika. sebal sungguh ! :'(

akhirnya, habes jugak penyeksaan jiwa dan raga linda ni. pertandingan pidato peringkat daerah Larut Matang dan Selama dah tamat hari ni. memang lega tak terkira lah.

lepas ni boleh lah enjoy sakan ! tak payah nak sibuk menghafal teks doplohpat jam. berbaloi baloi jugak lahh penyeksaan selama dua minggu ni.

mana tak nya, dah lah pusingan pertama linda jadik peserta pertama. nervous bukan main lagi. siap sempat menangis sakan kat belakang dewan. nasib baik ada kawan kawan dan cikgu cikgu yang bagi sokongan mental. :p

nak lepas geram punya pasal, linda kasik lah persembahan all out punya ! agak ternganga jugak lahh haa, baru lega. lepas aje present, terus tersenyum sambil menayang gigi yang sentiasa bersinar ni.

p/s : nanti linda bagi korang tengok linda berpidato ya. :p
p/s/s : entri kali ni sangat sakai disebabkan sibuk buat jadual pengawas di samping keyboard lappy agak ngeng !!


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: