You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 10 Jun 2011

Sedekah Daripada Abgteror

assalamualaikum.

di petang jumaat yang serba dingin ni, linda nak kasikk tahu something. dah banyak kali jugak linda dok cerita pasal header linda yang dihasilkan oleh Abangteror ni. kali ni, linda dapat lagi header dari Abangteror.

klik SINI untuk membesar

mula mula linda request kat Abangteror, linda dapat yang ni. masa tu memang seronok tak terkira lahh. first time dapat header sendiri.

tak sempat lagi nak guna header yang pertama tu, Abangteror buatkan lagi header untuk linda. kali ni lagi cun bebehhh ! HAHA. linda suka tulisan nama linda tu. nampak kemas. :)
last last, Abangteror bagi yang ni. beliau kata header yang lama tu nampak kosong. so, beliau tambah lahh rama rama tu sebagai penyeri. memang meletopp ! linda sampai terlalu sayangkan header ni. kalau boleh taknak tukar dah sampai bila bila.

tengok tengok tadi, ada lagi header dari Abangteror ni. memang beliau hebatt kan dalam mereka cipta header ni. linda pon susah nak buat header sebab memang tak reti. yng tak tahan, header baru ni Abangteror siap tangkap cicak semata mata nak letak menatang tu kat header linda. HEHE

p/s : linda naikkan saham Abangteror ni. :p


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

10 ulasan:

abgteror berkata...

hehe....try jea la pasang linda....hehe....takan syang sampai nak simpan jea dl...huhu. pape pun linda mmg best, sebab tu abg wat bg sesuai kat blog linda nie...

Siti Nurazlinda berkata...

hehe, serius.. linda memang sayang nak pasang. sebab lawa sangat. tapi takpe, esok confirm linda pasang. hari ni linda nak tengok header yang ada ni puas2. :p btw, thnx sangat2 linda ucapkan kat abang. terhutang budi ni. ;)

Cik Farah berkata...

wahhhh! bertuah Linda..cantik2 header yg abg teror buatkan..Tahniah! :D

Siti Nurazlinda berkata...

Cik Farah > tu lahh, terima kasih banyak2 lahh kat abangteror. :) thnx ya Cik Farah

nelly berkata...

hebat oo ! lawa giloo !

Siti Nurazlinda berkata...

nelly > haha, abangteror buat kan. :p thnx ya !

Adam Affyan berkata...

kak linda kene bayar kew

Siti Nurazlinda berkata...

Adam Affyan > awak cuba tanya abangteror sendiri ye. :)

Adam Affyan Story berkata...

kak linda bayar ke x

Siti Nurazlinda berkata...

sila tanya abangteror di blog beliau ye. :D