You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 29 Julai 2011

Hati Hati Tau Korang

assalamualaikum .

kekenyangan akibat melantak maggi kari buatan ibu tercinta . nak exam pon telan maggi , lepas ni kena baca buku non stop lah nampak nya . linda bukan nya pandai sangat pon * merendah diri lagi

sambil layan lagu Dato' Siti , lagu omputih beliau tu , linda nak pesan kat kawan kawan tersayang linda semua .


VIRUS FB SEMAKIN BAHAYA : Virus terbaru di FB mengunakn gambar anda.....ia akan mengatakn bahawanda telah di tagkn di dalam suatu gambar....dan ia akan menghantar 1 link yang membawa virus...bila anda terkena...ia akan merosakkan program dalam computer dan semua account anda.. sekali anda terkena...ia akan menghantar e-mail ke kawan anda dan mengatakn perkara yang sama.....sila sebar kan perkara ini....

linda dapat info ni daripada group SB . agak terkejut jugak lah , virus ni semakin pandai . agaknya terlebih baca buku kot . tapi buku tentang virus aje lah . bila lah virus facebook ni nak mati ? ada sesiapa yang nak jadik pembunuh virus kejam ni tak ?

so , be careful ya korang . linda sekadar menasihati aje , sebab dulu linda dah pernah terkena virus how are you tu . habis jahanam lappy , facebook langsung tak boleh bukak . nasib baik netbook 1 Malaysia jadik penyelamat .

p/s : jom teman linda baca buku . :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: