You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 9 Julai 2011

Janji Kenalah Ditunaikan Kan ?

assalamualaikum..


aucakk !! ^;^


kita bersua lagi di belog sitinurazlinda yang dah terkembar seiras dengan rumah hantu kat hari kantin sekolah beliau (linda) tadi. :p


tertanya tanya tak ke mana hilangnya makcik kecik yang suka sangat mengupdate belog ni ? cehh, perasan glemer la pulokk ! macam ada orang nak tanya aje kan ?


makcik kecik ni ada je kat sini, sihat sejahtera hendakNya. cuma terlaaaaluuu rajen nak mengupdate sejak akhir akhir masa ini. yela kan, busy mengalahkan perdana menteri zoo negara pulak.


tapi hari ini dan hari hari yang akan datang termasuk hari hari semalam pon, makcik kecik ni akan terus menayangkan muka yang tak berapa cantik tapi comel ni ke khalayak ramai. tiba tiba aje makcik kecik ni rajen nak mengupdate kan ? baru menang loteri ke ? *ada kena mengena kah ?? ;)


macam yang makcik kecik ni dah buat pengumuman dulu kala tu, waktu zaman rajin berbelog tu lah.. makcik kecik kata makcik kecik nak update belog tiap tiap hari bila dah dapat netbook 1 Malaysia tu kan ?


so, makcik kecik nak tunaikan janji lahh. walaupon ni baru first time makcik kecik update belog huduh ni guna netbook free aje, tapi sentiasa ditemani anak tuyul kunin kunin yang makcik kecik kasik nama Digi. anak tuyul kunin kunin ni memang setia tau. tiap tiap hari beliau nak babapp makcik kecik kalau makcik kecik malas malas nak update belog huduh ni. beliau kata beliau taknak tengok belog ni bertambah huduh ^^'


tapi sory to say la, anak tuyul kunin kunin ni malas sikit buat kerja. suruh upload gambar, boleh pulak tertidur. makcik kecik pon ikut tertidur jugak lah. dah lama bebenor, malas la makcik kecik nak menunggu nye pon.. :p lain kali aje lah korang semua tengok gambar netbook free makcik kecik ni ehh ?


p/s : best jugak ehh linda jadik makcik kecik ? HEHE

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

Solihahazahar berkata...

haha saye pun dpt netbook free. mak saye punye. akak punye wane hitam heh?

Siti Nurazlinda berkata...

iye ke ? ha'ah, akak punya netbook warna hitam. comel kan ?