You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 31 Julai 2011

Kenapa Jadi Macam Ni ?

assalamualaikum .

klik SINI kasik besauu

hari ni bukan ke 31 hb ? kenapa graf untuk 30 hb tak keluar ? lepas tu untuk 29 hb kosong !! sedih gila tengok benda ni . :'(

hilangkan kesedihan , nak pergi solat terawih . babai .

p/s : nuffnang merajuk dengan linda ke ?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

Budak Chomot berkata...

Ehh sama! I pun view untuk 29hb 0, padahal ada je yang singgah bagi komen tinggal jejak kat shoutbox. Maybe Nuffnang ada problem hari tu kot.

Siti Nurazlinda berkata...

iye ke ? laa , ingatkan linda sorang aje yang kena . biasa lah tu kan , kita kena memahami . :)

Zairie Husin berkata...

biasa dah jadi macam tu.. nanti ok balik.. jangan risau.. :)

Siti Nurazlinda berkata...

okayy , tak risau dah . semoga nuffnang cepat sembuh . :)

nadiaazira berkata...

sama... siap check kat status, ada orang datang...pastu ada post entry hari tu, mustahil tak ada orang datang kan...hehehe...harap2 semuanya akan ok... =)

Siti Nurazlinda berkata...

insyaallah , sama sama doakan ya . :)

cik kacak berkata...

cik kacak pun tak tau kenapa cik Linda - huwah , sabar je lah naa . dye tengah x shat lah tu ;)

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/07/selamat-berpuasa-yer-semua.html

Siti Nurazlinda berkata...

dah okayy dah sayang . biasa lah , mereka ibarat robot yang habis bateri . :p thnx ya cik kacak sayang .