You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 16 Julai 2011

Sebab Sebab Blogger Nak Tinggalkan Blognya

assalamualaikum.

good morning all. linda tak berapa sihat hari ni, selsema menyerang hidung kecik molek ni, batuk pulak bermaharajalela kat anak tekak yang serba halus mulus ni. ^^' ayat memang tak boleh bla. kan kan ?

stop these nonsense..

actually, linda dah malas nak update blog sebenarnya. tak tahu lah kenapa. sejak bermenjak termenjak ni, blog bersepah sepah. dengan entri tergendala dok merajuk, tak boleh nak publish. penat penat menaip panjang panjang, last last tak boleh publish *sungguh terharu :(

masa terbuang linda pulak, tak payah cerita lah. memang banyak masa terbuang tapi bila ada aje masa yang terbuang buang tu, cikgu cikgu yang tersayang terlalu banyak sangat bagi folio. bila nak habis buat folio semua tu pon linda tak tahu. rasa macam nak patah jari je kena menaip banyak banyak.

netbook 1 Malaysia ? lagi ngeng ! bukan linda tak reti bersyukur, tapi tu lah kesan kesan negatif patblas kalau dapat barang free. nak tunggu loading, boleh siap pergi jamban. then makan makan. tidur pon boleh. kalau nak pergi melancong ke paris pon rasa rasa nya macam boleh. *nampak sangat penipu. :p

p/s : dah dah, malas nak tulis panjang panjang. kang tak boleh publish, penat aje jari menaip..


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

3 ulasan:

ZWAN SABRI berkata...

HAHA.. Biasalah Linda, dah nama pun free.. ;)

MySuaraBlog: Lelaki Gemuk Sperma Sikit

Siti Nurazlinda berkata...

sebab tu lah linda malas nak update. macam mana ? ;)

Siti Nurazlinda berkata...

sebab tu lah linda malas nak update. macam mana ? ;)