You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Jumaat, 29 Julai 2011

Serentak Yang Sangat Teruja

assalamualaikum .

dah frust menonggeng sebab Malaysia kalah semalam . perlawanan yang sangat sengit . semangat membara linda duduk depan tv , tak bagi orang lain kacau siaran linda . memang dapat penampar lah siapa yang kacau linda tengok tv semalam . :p

tapi , Malaysia dah kalah dengan Singapura disebabkan beberapa faktor . * ayat macam nak buat karangan fakta berjela jela ni . syukur jugak lah Malaysia dah sampai ke tahap yang membanggakan . Malaysia kan BOLEH !!

lepas ni , tak boleh dah nak berfoya foya depan lappy . tak boleh dah nak menggedik depan facebook . tak boleh jugak nak manja manja dengan bantal busuk penuh air liur basi doplohpat jam .

sebabnya , exam -2 nak start next week . subjek pulak banyak yang berat . termasuk PJK yang tak pernah sentuh pon buku teks nya . latihan tak payah cakap lah , sebutir huruf pon tak pernah tulis . * jimat dakwat pen :p

next week jugak start puasa . tahun ni semua orang confirm nak puasa penuh kan ? nak kumpul banyak banyak pahala . nak dapat malam lailatul qadar . bulan yang penuh keberkatan . teringat masa kecik kecik linda curi makan ayam goreng kat dapur padahal tinggal berapa minit lagi nak berbuka . last last kena berbuka kat belakang rumah . makanan pulak dapat nasi dengan sayur sawi aje . * jangan tiru aksi ini ya adik adik

linda harap semua nya berjalan lancar , taknak penyakit gastrik atapon dikenali sebagai penyakit hanya trick taknak puasa kembali menyerang . linda nak puasa sungguh sungguh tahun ni . taknak dah berbuka makan nasi lauk sayur aje :p

p/s : semangat ke korang nak puasa ni ?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

QUEENPINK berkata...

QUEENPINK JALAN-JALAN

http://roszaliza.blogspot.com/2011/07/vote-queenpink-dapat-hadiah.html

syaza nazura. berkata...

Assalamualaikum.

Exams Exams Exams.
-.-
Trial nazu. Ergh. Tak study lagi. Ouch. Macam mana ni? 22 Aug. -.-''


TENSI TENSI.

Wee. Ramadan dah sampai. Alhamdulillah. Sempat merasai Ramadan pada tahun ni. ^^

Siti Nurazlinda berkata...

queenpink > okayy awak . linda singgah blog awak kejap lagi :)

Siti Nurazlinda berkata...

nazu > good luck dear ! linda always doakan yang terbaik untuk nazu . linda pon ngeri jugak nak exam ni . doakan linda ya .

alhamdulillah , semoga kita semua dapat menjalani ibadah puasa dengan penuh keberkatan . amin .. :)