You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 18 Julai 2011

Tanda Tanda Facebook Linda Kena Hack Ke ?

assalamualaikum..

linda nak tanya kat korang ni. kan sekarang sibuk dok fb kena hack kan ? linda pon pernah terima chat bahasa inggeris yang bertanyakan khabar linda. linda pon layan aje lah macam biasa, sebab tu kawan linda. ingatkan memang beliau nak ajak linda speaking sebab tak lama lagi kan sekolah linda ada buat english carnival.

sampai lah beliau kasik linda link. beliau kata kat dalam link tu ada muka linda tengah perform. buat persembahan melayu nya kata.. err, linda takut lah kot kot ada orang ciplak gambar linda dari fb then cipta pulak gambar 18sx kat gambar linda tu. lagi ngeri !! so, linda pon tekan aje lahh link tu. banyak kali pulak tu. tapi tak keluar apa apa pon. tetibe aje lappy linda shutdown sendiri.

hari ni, bila linda nak sign in fb, kat fb tu tulis "sorry, we are experiencing temporary technical problem, please check back later". tu tanda tanda yang blog linda kena hack jugak ke ?? :'(

kalau betol kena hack, macam mana nak buang semua ni ?? ada tak cara lain selain format semua ? nak format tu pulak macam mana ? kena hantar pergi kedai komputer ke ??

p/s : tolong lahh ! merana ni, rasa teringin nak saman facebook dan Mark Zuckerberg !! :'(


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hi .
I just got it from the horse's mouth. The server in Malaysia is presently under maintenance and it should return online within 12 hours.

:) berkata...

hi
I just got it from the horse's mouth. The server in Malaysia is presently under maintenance and it should return online within 12 hours.

Tanpa Nama berkata...

I just got it from the horse's mouth. The server in Malaysia is presently under maintenance and it should return online within 12 hours.