You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 23 Julai 2011

Terkedu Tengok Baju Sahabat Blogger

assalamualaikum.

totally tired ! linda baru baik daripada demam , tak menyempat nak golek golek rehatkan badan , english carnival pulak muncul . thank God linda tak pengsan kat sekolah . confirm tak larat kawan kawan nak angkat linda yang semakin menggemukkan diri ketika ini . ;)

cerita linda kat dalam blog ni semuanya cerita tapai basi kan ? baca jugak lah ya .

semalam , linda balik dari sekolah tengahari buta , matahari sangat melindungi perjalanan linda . terpacak atas kepala linda semata mata nak pastikan linda sampai ke rumah dengan selamat . sampai aje depan rumah , ibu tercinta terus kasik sampul surat cokelat besar gedabak kat linda . ingatkan orang hantar mas kahwin ke , boleh cepat cepat sikit nikah :p *abaikan ayat poyo itu.

rupa rupanya linda dapat baju SB yang linda tempah hari tu . punya tak menyabo , banyak kali dok tanya kat admin SB tu , bila baju nak sampai . haa , sekali dah sampai apalagi , meloncat loncat macam kucing nak terberanak.

baju SB sangat menggoda ! warna nya yang merah menyala , actually maroon . design yang sangat menarik hati. memang berbaloi baloi lah linda hutang dengan ibu tercinta semata mata nak beli baju SB :p

linda tak dapat post gambar baju tu sekarang sebab baju tu ibu tercinta basuh . mana taknya , linda pakai dari semalam , punya sayang nak bukak . HEHE ;) tapi nanti , linda upload ya. insyaALLAH . . .

p/s : nanti , admin SB design lah baju lagi ya . linda nak beli . * makin bertambah hutang ^^'




Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

touya berkata...

tak aktif sahabat blogger jadi tak taw ada buat baju ..... kalau tak leh join

Siti Nurazlinda berkata...

laa , iye ke ? rugi lah . lepas ni try aktif at SB . sure gempak ! ;)

kim heeruul berkata...

gua tak beli lg..haha..

AMMAR YASIR berkata...

Bestnya..nak jugak baju SB

Siti Nurazlinda berkata...

kim heeruul > haha , tunggu lah baju SB keluaran baru ya ! :)

Siti Nurazlinda berkata...

Ammar Yasir > hehe , mintak kat admin SB . :p