You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 23 Ogos 2011

Alahai Cikgu , Tak Sempatlah Nak Raya Sakan !

assalamualaikum .

nasib baik linda teringat lagi kat blog ni . kalau tidak , berlemak tepu lah jadinya blog ni kan ?

pagi pagi lagi linda dah semangat nak pergi sekolah . diketahui umum lah kan , minggu ni last untuk budak budak macam linda ni pergi sekolah sebab sekolah taknak terima kitorang dah selama seminggu *boleh tak kalau nak up sikit jadik dua minggu ? sesuka hati sesedap rasa sehingga menjilat jari kaki aje bunyi nya kan ?

okayy , linda ingat cikgu cikgu tersayang pon nak jugak tengok anak anak muridnya merasakan kenikmatan beraya kan ? tapi , rupa rupanya lain yang jadi . hambek kau ! sekali cuti , macam biasa lah . kerja sekolah pon turut memunculkan diri .

siap kena buat TO-DO LIST . memang kes parah . tengok lah , deretan huruf menghiasi kertas warna bersaiz A4 itu .

SPECIAL CASE pon ada . dah macam nak masuk court lah pulak kan ? ^ ^'

" cuti seminggu je tau cikgu , janganlah kasikk homework banyak sangat . " tak akan cikgu bersimpati . jangan haraplah okayy .

p/s : nak pandai jangan merungut <-- ayat ni yang membuatkan linda terdiam terkelu tiada bahasa :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

lovely lolipop berkata...

btoi2.. aq skong unx sratus prastus..
aq bwu na rlex2 ckit.. adoyai... aq ase aq bg a madam ktupat je la.. aq xbg hmwrk dy hhuhuhuuu

Akito Boron berkata...

pasni mintak mc 3hari dari doktor. cukup utk siapkan smua kerje

Siti Nurazlinda berkata...

lovely lolipop , tahu takpe wehh . aku sentap gila unk tahu ! HAHA

Siti Nurazlinda berkata...

Akito Boron , haha . kalau boleh mintak , dah lama linda buat macam gitu . senang cerita .