You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 6 Ogos 2011

Kampung Siapa Paling Jauh ?

assalamualaikum .

selamat berpuasa untuk hari yang keenam . tahniah linda ucapkan untuk diri linda sendiri sebab belum ponteng lagi tahun ni ;) *tak lama lagi confirm ponteng kan ?

okayy , serius . belum sampai seminggu berpuasa , linda dah terfikir pasal balik kampung . OMG ! OMG ! sangat bersemangat . iye lah kan , linda punya kampung jauh bebenor . nun jauh di sempadan sana *bukan sempadan siam ye .

linda duduk kat perak , tapi kampung halaman kat johor . ambil masa tujuhplohpatribunamratus saat untuk sampai sana . hampir tercicir semua tulang linda ni kalau balik kampung . tapi , bila dah sampai , keterujaan nya sangat over ye .

even kat kampung linda jadi macam katak bawah tempurung tapi linda suka sangat balik kampung . lagi lagi time raya . meriah nya sangat lain berbanding dengan kat rumah sendiri . *rindu nak tawaf satu kampung ni

ayah dah bagi lampu hijau balik kampung naik bas atau keretapi . menjadi tanda tanya , berani ke linda balik kampung sendiri ?

p/s : korang ada cara nak hilangkan rasa takut balik kampung sorang sorang ?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

cik kacak berkata...

jemput lah datang rumah cik kacak raya ni , HHE . selamat hari raya ;)

http://celotehsikacak.blogspot.com/2011/08/bulan-puasa-ade-exam-pun-syiokk.html

Siti Nurazlinda berkata...

cik kacak > err , tak rasa awal sangat ke sayang ? HAHA , btw , thnx !! insyaallah linda datang . jangan lupa kasikk duit raya ya . :p