You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 7 Ogos 2011

Beramal Di Bulan Ramadhan

assalamualaikum .

walaupon sibuk dengan assignment yang berlambak ni *bajet macam duduk universiti je kan ? , linda sempat lagi nak update blog . tak sanggup tengok blog ni semakin huduhh .

okayy , boleh picit SINI kalau nak masuk group ni

apesal tetibe aje linda promote group ni ? err , takde tujuan pon . cuma saje bermurah hati . selama ni linda ingat takde sape nak join group picisan macam gini .. tapi rupa rupa nya , lain daripada yang linda sangka kan .

hari ni saje , banyak ni yang request nak join group ni . alhamdulillah , thnx lah kepada yang promote group ni tanpa pengetahuan linda .

jangan korang tak tahu ye , Cik Kacak yang comel pon admin Blogger Members .

p/s : mehh join mehh . meriahkan lagi group ni . :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

Yana Farinha berkata...

hye linda,
kite folo awk balik dear... hehehe...

Siti Nurazlinda berkata...

hai yana . thnx ya . :)

Cik Chokie berkata...

huhu rupanya cik Kacak admin jugak :D
heee. thank yer sebab ajak join group ni cik Kacak .

nice blog Linda <3 LOIKE

NoRfArAhiN berkata...

hye! slamat brpuasa dear =)

Siti Nurazlinda berkata...

Cik Chokie > ha'ah dear . cik Kacak pon admin group BM jugak . :) welcome .

Siti Nurazlinda berkata...

Norfarahin > hey , selamat berpuasa juga ya . :)

cik kacak berkata...

HHE , ee always support group ni naa ;)

Siti Nurazlinda berkata...

cik Kacak > thnx sayang ! :)