You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 9 Ogos 2011

Nak Yang Mana ? Merdeka Ke Raya ?

assalamualaikum .

blog dibiar terkontang kanting seharian akibat pelajar agak cemerlang ini failed Kimia *sungguh tak tahu malu kan ? ^^' okayy , linda redha .

korang dah terlompat riang gumbira ke belum ? mesti ramai kawan kawan blog linda dapat bonus kan ? tak pun parents korang mesti dapat bonus . PM kan bermurah hati nak beramal jariah di bulan Ramadhan ni . :)

linda juga , hampir terkinja kinja dek kerana ayah tersayang dapat RM500 . tak sempat nak habiskan keterkinjaan tu , ibu tercinta tayang bil elektrik depan mata linda .

*pesanan khidmat masyarakat pakcik Google :)

sumpah , tak pernah ! RM400++ bil elektrik bulan ni . sungguh terkejut beruk . mana taknya , linda nak beli baju raya , kasut raya , handbag raya malahan tudung raya pon linda nak beli jugak tapi apa kan daya ? :(

ayah terpaksa guna duit bonus tu untuk bayar bil elektrik . linda tak tahu lah macam mana boleh melambung sampai macam gitu sekali . banyak main facebook sangat ke ?

so , linda taknak raya . linda nak merdeka aje . sebab merdeka takpayah guna duit . cukup dua hengget , beli mercun pop pop *join budak budak kat taman pon okayy jugak kan ?

p/s : kempunan baju raya pink tahun ni . ada sesiapa nak sedekah ?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

darkrose~ berkata...

nak dua3!;)

Siti Nurazlinda berkata...

wahh ~ semangat erk ? okayy lah tu . :)