You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 4 Ogos 2011

Okayy , Salah Linda Jadi Pandai !

assalamualaikum .

entri yang cukup emotional . sila lipat gandakan ketabahan hati korang ye .

aku rasa rendah diri gila bila duduk sebelah kau , aku nak pindah tempat duduk boleh ?

jawapannya , sangat boleh sayang ! linda tak pernah paksa awak untuk duduk sebelah linda . linda juga tak pernah halang awak untuk pindah tempat lain sekiranya itu yang awak inginkan .

cuma alasan awak sangat menerujakan hati linda . awak memang berhak merasa rendah diri sebab kita memang sama sama rendah * okayy , merapu ! ^^'

linda tak pernah minta dilahirkan dengan kepandaian . linda cuma pandai 957489342 saat aje . selebihnya linda kembali kurang pandai . sama aje macam awak dan mereka .

jangan sisihkan linda hanya kerana linda pandai sikit daripada awak . jangan rasa rendah diri bila awak tengok linda agak pandai daripada awak . linda masih kekurangan ilmu , thats why linda tebalkan muka 16 inci pergi sekolah , mintak ilmu berkilo kilo daripada cikgu .

p/s : kalau linda tak pandai , korang nak sisihkan linda jugak ke ? :'(


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

10 ulasan:

Erin Lutfi berkata...

:) some people akn rasa tergugat dgn kelebihan kita.. normal tu syg~
just relax facing our life ^^

eydakmal berkata...

sabar jee laa linda!!

Siti Nurazlinda berkata...

erin lutfi > memang macam gitu ehh ? entah lah , linda sedih lah .

btw , thnx ya :)

Siti Nurazlinda berkata...

eydakmal > sabar lah ni dik . :)

Solihahazahar berkata...

kite sebenarnye semue pandaii :D

syaza nazura. berkata...

Waalaikumsalam ^^

Chill chill chill. ;) Tarik nafas, lepas... Tarik, lepas... Tarik, lepas... Istighfar banyak-banyak. :)

Rilek lah linda :) Nazu dah selalu kena macam ni. Ni baru sikit kalau nak compare dengan apa yang kiteorang kena masa kat SSP dulu. *and sekarang pun sama je* It's normallah dear, don't take it seriously. :)

Macam Erin Lutfi cakap, orang memang akan rasa tergugat dengan kelebihan yang ada pada kita. Kenapa? Sebab dalam hati dia, dia nak jadi macam kita juga. Dia envy kita, sebab tu dia jealous. Kadang2 dia akan rasa rendah diri bila dengan kita. Fitrah manusia Linda ;)

Asalkan Linda tak pernah sombong/riak dengan apa yang Linda ada, you are not to blame dear. Chillax, okay? :) Jangan sedih-sedih dah. ^^ Senyum :)

Nazu ^^

Siti Nurazlinda berkata...

Solihazhar > sangat sokong statement awak ! :)

Siti Nurazlinda berkata...

Syaza Nazura > uwaaa ~~ sangat terharu lah nazu . nazu banyak bagi nasihat kat linda .

insyaAllah , linda takkan lupa diri .

terima kasih nazu sayang !!
* good luck for the trial ya . :)

+ cik | ezatiee + berkata...

pernah lalui benda yg sama jugak.. tapi sabar je lahh..

Siti Nurazlinda berkata...

iye ke ? mesti sedih kan bila kena pinggirkan dek kerana kita pandai sikit aje ?