You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 18 Ogos 2011

Okayy , Semoga Doa Kau Termakbul

assalamualaikum .

" pergi mampos lah ! "

okayy , nampak ketidaksopanan di situ ye . kanak kanak yang masih agak hingusan sila jangan tiru ayat di atas .

sumpah ! linda sangat tidak menyangka kata kata itu akan tercicir dari mulut beliau . hampir tigaplohnam bulan linda mengenali beliau , akhirnya baru linda tahu budi pekerti beliau yang sebenarnya .

lelaki kan ? kalau pukul perempuan , dikatanya DAYUS *sorry to say lah ehh . tapi pernah tak korang semua terfikir ? kalau lelaki mengeluarkan kata kata yang agak kurang kesopanan dan kesusilaannya , adakah wajar digelar DAYUS juga ?

nota kaki untuk beliau : kau memang tak pukul aku , tapi kau pukul hati aku . di bulan yang mulia ni , aku doakan kata kata "pergi mampos lah" kau tu akan termakbul , sekian :)

akibat terlampau teruja mendengar kata kata beliau , linda pon mula lah menyiapkan diri untuk menjadi mereng seketika . cara ini aje yang dapat meminimumkan tahap stress gila gaban linda ni . *sila rujuk gambar di bawah untuk mereng bersama sama ^ ^'

ini tak tipu punya . berukband dah merajuk dengan linda .

bila nak edit gambar , siap boleh pergi bazar ramadhan . cari lempeng pisang buat juadah berbuka :p

akhirnya , gambar yang ditunggu tunggu pon siap *maaf , saya tak cantik macam awak ;)

p/s : first time linda tangkap gambar macam gitu . tak mengancam langsung ! HAHA


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

shakyra berkata...

asal mke ko len bebeno.. hahax..
xpe2 t aq aja paki tdong toe keyh..
:P

Siti Nurazlinda berkata...

haha , buruk kan beb ? korang taknak ajar , sedih aku . ;)