You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Selasa, 30 Ogos 2011

Pagi Raya Yang Sungguh Kekurangan Kerja

assalamualaikum !

aucakk ^ ^'

SELAMAT HARI RAYA korang :)

linda nak mintak maaf dari hujung rambut sampailah hujung kaki if selama linda berblog ni ada yang sakit limpa , sakit jantung ataupon sakit gusi . bukan apa , kadang kadang ayat ayat linda ni over sangat . maybe ada yang tak dapat menerima denagn seikhlas hati . so , maafin linda ya ibu ibu bapak bapak ;)

bila tak balik kampung kan , macam gini lah rupanya . duduk melangut sorang sorang , hadap kuih raya sorang sorang . sambil menaip entri basi ni pon dok mengunyah kuih raya yang keenam jenis . maka khatam lah kesemua kuih raya yang ada . HAHA

tunggu manusia datang rumah , mana pergi lah kan . mentang mentang semua ada kampung , so balik kampung lah kan ? ;)

akibat takde kerja di pagi raya , posing sorang sorang depan rumah :)

p/s : SELAMAT HARI RAYA !


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

yad'z berkata...

hahaha... seniri buat kuih raye.. seniri kunyah.. hehe.. same lah kite...

Siti Nurazlinda berkata...

tu aje yang mampu linda buat hari ni . semua orang takde . HAHA

ctk berkata...

comey linda pagi2 raye :D

selamat hari raya :)

Siti Nurazlinda berkata...

erk ? takde lah . biasa2 aje .btw , selamat hari raya !

PAKSUHASHIM.COM berkata...

Lawa blog ni.....ok..Saya Ucapkan Selamat Hari Raya Dan Mohon Maaf Zahir Dan Batin

Siti Nurazlinda berkata...

tak lawa pon lah , biasa2 aje . Selamat hari raya juga paksu . takde buat salah pon :)