You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 4 September 2011

Terima Kasih Semuanya ! Happy Bornday To Me ;)

assalamualaikum .

ampun ampun , ibu ibu bapak bapak semuanya ya . dah lama gila linda tak update kan ? walaupon baru tiga hari :p terima kasih lah kepada yang sudi singgah dan mempollowkan diri korang kat blog huduh linda ni . hari hari linda check Nuffnang , mesti ada doploh++ manusia yang menjejakkan mata kat blog linda . terima kasih yang tak terkira .

Happy Birthday to me ,
Happy Birthday to me ,
Happy Birthday to linda ,
Happy Birthday to me ...

ya , hari ni linda dah genap enamblas tahun . sangat tak seronok sebab makin lama makin tua . HAHA . tapi apa apa pon linda sangat bersyukur sebab linda dapat hidup di muka bumi ni untuk meneruskan perjuangan sebagai hamba Allah . alhamdulillah .

korang jangan cakap linda tua tau , sebab linda masih remaja peringkat awal dan perangai linda pon masih berada di tahap kanak kanak rebina *bila nak transform pon linda tak tahu .

terima kasih tak terhingga linda nak ucapkan kepada korang semua yang ucap HB kat linda , sama ada dalam Facebook , phone buruk linda atau secara live . seronok wehh dapat wish banyak banyak ;)

p/s : dah tua , hadiah pon takde . HAHA


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

Eyda Dania berkata...

happy birthdy my dear,,,,hehehe..da bsar da...smoge sucess slalu k..

FYA PELANG! berkata...

wah wah. nice tau entry ni :) ape kate, share kan link ni kat segmen http://fyapelangi.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html sambil meningkatkan followers ! ehem ehem. semestinya ade hadiah :)

Siti Nurazlinda berkata...

@Eyda Dania , thnx a lot kak :)) yup , sudah cukup umur , boleh kahwin . HAHA

Siti Nurazlinda berkata...

@Fya Pelang! , thnx a lot awak . linda sudah join . :))

syaza nazura. berkata...

Linda oh linda, maaf yee (: Sibuk dengan trial, hari ni baru habis. Happy Belated Birthday Linda (:

Siti Nurazlinda berkata...

Nazu , hey . its okayy dear . linda faham . thnx a lot ! btw , good luck for your trial okayy . :)