You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 2 Oktober 2011

Ada Jugak Manusia Alam Yang Cari 'Linda Gatal' Dalam Blog Ni

assalamualaikum .

ini bukan entri kontroversi sehebat Cik Maizurin kita ya . linda takde bakat untuk buat entri sehebat beliau . kagum dengan idea-idea yang melompat-lompat keluar dari kotak minda beliau :)

ini cuma entri realiti yang linda tak sengaja nak buat tatkala membelek Encik Nuffnang linda . dengan nama blog yang tak bertukar-tukar sekian lama , linda pun dengan bangga nya mencari keywords untuk hari ini .

klik SINI untuk tumbesaran yang maksima .

ada nampak tak keywords 'lindagatal' dalam gambar tu ? okayy , copp !! nak kasik soalan cepumas untuk korang . korang rasa , linda segatal itu ke ?

sampaikan perlu mencari keywords sedemikian . amboi , linda gatal pun linda masih boleh garu sendiri lah . tak perlu lah sampai nak kena cari kegatalan linda dan tolong garukan ^ ^'

dah , daripada baca panjang-panjang baik korang join segmen linda *sempat lagi promote kan ? ;)

p/s : lepas ni tolonglah cari keywords yang lebih sopan .


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

Cik Tomato berkata...

Hehe , cik tomato ni asik buat title entry yang kontoversi je ekhh ? :P

Siti Nurazlinda berkata...

hehe , entri kontroversi tapi menarik ! linda suka lah kak :)