You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 20 Oktober 2011

Airmata Hari Ini

assalamualaikum .

pagi tadi linda hanya sempat mengupdate status di Facebook seperti hari-hari yang sebelumnya . walaupun bangun seawal 3.35 pagi seperti yang linda katakan di entri INI , tak sempat nak update blog huduhh ni banyak-banyak sangat . iyelah kan , nak study untuk paper agama kononnya . last-last macam biasa , buku yang baca linda .

actually linda pun tak tahu kenapa linda boleh update status di Facebook macam gini . nampak macam suatu penghinaan bagi seorang lelaki . iyelah , lelaki memang payah nak keluarkan airmata . ye dak ?

serius , linda belum pernah tengok mana-mana lelaki keluarkan airmata depan linda . setakat ni yang linda nampak , adik linda aje lah . beliau pernah menangis gara-gara seorang perempuan . adoi , remaja abad ini ._.

cuba korang fikir , kalau robot pun manusia boleh cipta untuk menangis , apa lagi manusia itu sendiri yang membuat diri mereka menangis ? korang cabar lah linda untuk menangis , tak sampai satu minit doploh saat linda akan mengalirkan airmata .

see , betapa banyak airmata palsu yang linda boleh keluarkan ? linda yakin , korang mesti boleh juga :')

p/s : ada sesiapa nak buat pertandingan mengeluarkan airmata terpantas ?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

Eyda Dania berkata...

seriusly mmg ssh nk tgk lelaki mngis...bgi eyda..laki ni mngis diam2...die xmo dikategorikan lelaki yg lemah..btul x??...ehehhe

Siti Nurazlinda berkata...

itulah . kalau linda tengok lelaki nangis , rasa sweet sangat ! :)

Izyan Masri berkata...

YAN DH LAMA TAK MENANGIS.BERLAGAK TAK ? XD

Siti Nurazlinda berkata...

haha , agak terserlah keberlagakan anda disitu . ehh , takpe lah . itu namanya awak kuat :)