You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 2 Oktober 2011

Baguslah Bila Nuffnang Buat Macam Gini

assalamualaikum .

printscreen dari Encik Nuffnang :)

agak lama jugak lah kan linda tak story pasal Encik Nuffnang ni . patutlah beliau merajuk taknak kasikk linda BE lagi .

actually , linda suka cara pihak Encik Nuffnang ni mempromosikan blog seseorang . setiap bulan ada aje blog baru yang ditempek di halaman utama Encik Nuffnang .

dengan cara ni lah kita dapat mengenali blog seseorang kan ? lebih-lebih lagi blog yang dipilih oleh Encik Nuffnang ni bukan calang-calang orang tau . para blogger yang sangat berbakat juga :)

nak tunggu linda punya blog masuk kat laman utama Encik Nuffnang ni , entah bila lah kan ?

p.s : boleh tak korang beramah mesra sikit dengan Encik Nuffnang linda yang ada kat dalam blog huduh ni ?
p.s.s : siapa lagi yang nak mengikuti jejak langkah Cik Myza yang dah join segmen linda ?

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

Tiada ulasan: