You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 30 Oktober 2011

First Contest : Creative Candid With Buddies

assalamualaikum .

sambungan daripada entri INI

tadaa ~ ini lah sesuatu yang linda nak persembahkan kat korang . tiba-tiba gedik nak buat contest kan ? nasib baik ada yang sudi nak jadik partner contest dengan linda .
contest pertama linda dan Shahmin sebenarnya . mula-mula memang terfikir nak buat contest sendiri tapi entah bila kan ? so , dah si Shahmin invite untuk jadik partner , boleh saje .

okayy , mula lah untuk linda membebel macam biasa .

_______________________________________________
tema untuk contest ni ialah korang boleh sesuka hati berposing dengan kawan-kawan korang . yang penting posing lah semaut mana pun . janji kreatif sudah . linda dan Shahmin akan pilih berdasarkan tema ini .

actually takde syarat pun untuk contest ni . sebab kitorang sangat malas nak reka syarat yang menyusahkan korang kan ? cuma korang boleh follow cara-cara untuk join contest ni sebab takut tak faham pulak kan ?

first , korang boleh lah buat satu entri special punyerr yang menandakan korang join contest linda dan Shahmin ni . tak kesah lah tajuk entri tu apa , isi kandungan entri tu macam mana . asalkan ada , sudah :') dan pastikan lah ada gambar yang korang pertaruhkan . kalau tak , macam mana linda dan Shahmin nak pilih pemenang . ye dak ?

lepas dah merepek meraban kat dalam entri tu , link kan entri korang tu sama ada kat blog linda ataupun blog Shahmin . kalau korang jumpa contest ni kat blog linda , letak aje link kat mana-mana tempat yang linda senang nak carik ^ ^

dah buat contest , mesti ada hadiah kan ? linda dan Shahmin masih tergaru-garu kutu kepala nak carik hadiah yang sesuai untuk korang . dalam perancangan macam gini .

pertama : hadiah utama + hadiah misteri
kedua : hadiah utama
ketiga : hadiah utama
saguhati : mungkin ada kot kalau ramai gila yang join .

hadiah tu kita simpan dalam almari dulu . linda dan Shahmin akan struggle untuk carik hadiah yang the best untuk korang . mungkin hadiah utama tu barangan Angry Bird ? dan ada kemungkinan jugak Cik Nazu kita nak sponsor hadiah dari Korea dan Sydney ? hehe , jangan risau . join saje .

sebagai markah bonus , korang boleh lah follow blog linda dan Shahmin untuk memudahkan korang menjejaki kedudukan kitorang berdua . takde paksaan dalam follow mempollow ni . kitorang cuma nak balas jasa korang aje sebab dah banyak sokong kitorang selama ni ;)

tambah lagi markah bonus untuk korang kalau korang terLIKE fanpage linda dan Shahmin .
pun tiada paksaan . siyes , tak paksa pun tau ._.

tarikh tutup untuk contest ni bergantung pada kitorang . bila-bila masa pun kitorang boleh tutup contest ni . taknak lah rush sangat kan ?

okayy , sekian . sudi-sudi lah join ya ! good luck semuanya :')

update terbaru :
tarikh tamat contest ni 20/11/2011 .

p/s : akan diupdate dari semasa ke semasa . jangan risau okayy .


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

30 ulasan:

**::CIKNUURUL::** berkata...

ooo,.macam tu,.hehe,.bile dah bace,baru tau contest apekah,.so,giat mencari gamabr ye,.gigih,huhu,.insyallah,CN join,.jom ke blog CN lak,.:)

Nizam Ijam berkata...

wah...menarik nie :D

Siti Nurazlinda berkata...

@CIKNUURUL ,senang aje kan cara-cara nak join contest ni ? hehe . jemput lah join ya . ajak kawan-kawan yang lain :)

Siti Nurazlinda berkata...

@Nizam Ijam , hehe . menarik jom lah join !

cik mashmello ^^ berkata...

hihi. dah thu dah cntest ap. insyaallah yaya join yee akk. #tga fkir nak msokkn skali brape buddies yaya. lol! ;D

Shah berkata...

list peserta ada di sini~~
http://28shahmin.blogspot.com/p/senarai-peserta.html

Siti Nurazlinda berkata...

@cik mashmello , hehe . okayy sayang ! jangan lupa ajak kawan-kawan jugak :)

syaza nazura. berkata...

Ohh Linda syg, nazu tak dapat join rasanya, sibuk sikit, lagi dua minggu nak SPM ni. Tapi, nazu nak tolong Linda sikit laa since ni first contest Linda & Shahmin kan? (: Nazu sponsor hadiah satu or dua, alang-alang nazu nak pergi Korea & Sydney lepas SPM nanti. Hee :D [ Tapi tapi, nazu balik Malaysia balik about 20th++ December, so contest ni lambat sikit habis laa eh ? :P ]

Itu pun kalau Linda & Shahmin sudi laa :)

nuRuL eLenA+mOhd kamiL berkata...

http://cuteelena91.blogspot.com/2011/10/28shahmin-excha.html

saya join sekali... jgn lpe sya...huhu

Siti Nurazlinda berkata...

@nazu , wahh ! best tu . ada orang sudi sponsor hadiah dari Korea dan Sydney . betul ke nazu nak sponsor ni ? dengan berbesar hati linda dan shahmin terima . peserta-peserta pun mungkin akan gembira untuk merebut hadiah dari luar negara tu . thanks nazu . nanti linda inform pada shahmin ya :)

Siti Nurazlinda berkata...

@nuRuL eLenA+mOhd kamiL , thanks for joining us . linda tak lupa awak lah :')

eyra fieyra berkata...

eyra sent kn link contest nee kat comment box linda plak eh ? hihi :)

http://eyrapuwplelixious.blogspot.com/2011/10/contest-best-candid-with-buddies.html

Siti Nurazlinda berkata...

@eyra fieyra , boleh saje awak :) thanks sudi join ya !

Zira berkata...

joined! (:

http://bulatsayangsepet.blogspot.com/2011/10/creative-candid-with-buddies.html

Siti Nurazlinda berkata...

@zira , thanks kawan :)

nazu berkata...

Haha, sudi je, tak susah pun :D

Siti Nurazlinda berkata...

@nazu , yeayy ! thanks sayang :) linda dan shahmin sangat menghargainya . nanti kita bincang okayy .

ascil.punye.lah berkata...

aku joinnn=p

http://ascilpunye.blogspot.com/2011/10/creative-candid-with-buddies.html

Siti Nurazlinda berkata...

@ascil.punye.lah , thanks for joining us :)

zattyebrahim berkata...

zatty sangat besar hati nak joinnn :)

http://zattyebrahim.blogspot.com/2011/11/first-contest-creative-candid-with.html

Siti Nurazlinda berkata...

@zattyebrahim , linda pun sangat besar hati menerimanya :) thanks !

Schaza berkata...

http://sharifahnabilahselamanya.blogspot.com/2011/10/contest-pertama-yang-saya-join.html

Pangeran Chenta berkata...

SALAM CHENTA...HAHA..Pchenta dh join da....http://pangeranchenta.blogspot.com/2011/11/first-contest-yg-aku-join.html....so rjin la blgger lain dtg tgok post ok.....salam

Siti Nurazlinda berkata...

@Schaza , thanks kawan :')

Siti Nurazlinda berkata...

@Pangeran Chenta , sempat jugak join ya ? thanks !

Pangeran Chenta berkata...

first skali..nk minx maff sbb ada kecelaruan skit..haha..sbnarnya pchenta bru upload lg 2 gmbr yg..pchenta rsa lg baik dr gmbr yg sblomnya...thanx...sory ye linda and shahmin
http://pangeranchenta.blogspot.com/2011/11/first-contest-yg-aku-join.html

Siti Nurazlinda berkata...

okayy Pangeran Chenta ! akan diupdate nanti ya .

bype (bylapearl) berkata...

http://bylapearl.blogspot.com/2011/11/aku-ketagih-contest-xd.html

link di sini dan di shahmin hehe

Siti Nurazlinda berkata...

@bype , ouhh . thanks ya ! nanti linda upload gambar awak kat dalam Fanpage linda okayy :')

Amish jugak berkata...

chak join!! terima kasih

http://terbanglahkucingmerahjambu.blogspot.com/2011/11/creative-candid-with-buddies-contest.html