You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Sabtu, 29 Oktober 2011

Dua Hari Penat Lelah + Happy Birthday Siti Nurazlinda's Official Blog !

assalamualaikum .

and hello all ! ada sesiapa rindu titeww ? titeww tahu titeww perasan . tapi titeww rindu kat you alls tau . HAHA , waterpark betul lah kan ? =='

siyes , rindu kemain kat blog huduhh ni . rindu kemain jugak nak update entri untuk korang . rindu kemain berdoubles jugak nak terbang-terbang kat blog korang *betul , statement wa tak tipu punyerr !

fuhh , jenuh jugak lah kan ? dengan assignment account tak siap-siap . dengan blog menguncikan diri untuk seketika . tambah pulak dengan beberapa manusia abad ini yang tak gheti bahasa bila linda kata linda busy . boleh pulak saat cenggitu nak pancing linda ? ingat I anak ikan ke haa ? ._.

dua hari menghilangkan diri akibat perubahan iklim blog linda . blog linda dah genap satu tahun dua hari tau . Happy Birthday Siti Nurazlinda's Official Blog . *korang wish jugak kat blog linda ni sekarang , tak kira tak kira !! <- nada paksaan ni okayy .
terima kasih untuk korang yang dah banyak support linda selama setahun dua hari linda berblogging ni . halalkan segala ilmu yang korang dah kasikk kat linda untuk linda perbaiki segala kekhilafan linda selama ni . tanpa korang , kawan-kawan blogger linda pasti linda takkan berada di tahap yang agak mengembangkan hidung linda seluas namplohpat sentimeter perbulat . doakan linda terus sukses dalam bidang penulisan ni ya ^ ^

blog linda pun dah berubah sepenuhnya . komentar kalian amat diperlukan.

p/s : lepas ni boleh update banyak-banyak kan ?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

8 ulasan:

cik mashmello ^^ berkata...

happy birthday newly edit bloggie. ;) #ayt mcm gdik. hihi.

Siti Nurazlinda berkata...

HAHA , thanks my dear . gedik-gedik pun titeww suka =p

ILA HonEyBuNNy berkata...

yeah...

happy birthday blog...;-)

ee_blabby berkata...

Happy birthday . IHIK ^^ . makin cantik blog dya ;)

jom skodeng -
http://cokolatmerahjambu.blogspot.com/2011/10/hang-out-on-thursday.html

Siti Nurazlinda berkata...

@ILA HonEyBuNNy , thanks awak :)

Siti Nurazlinda berkata...

@ee_blabby , amboi ! sindir ke perli ? -,-

btw , thanks sayang !

Tanpa Nama berkata...

sangat menarik, terima kasih

Siti Nurazlinda berkata...

@cik anon, terima kasih! :)