You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 13 Oktober 2011

Facebook Menjadi Sesuatu Yang Mengerikan ?

assalamualaikum .

memang tak sedar diri sungguh linda ni kan ? soalan chemistry paper 3 tadi punya lah susah pun , tak reti-reti nak bukak buku untuk study paper 1 dan 2 esok ._. sempat lagi mengupdate blog huduhh ni .

actually linda tak tahu kenapa . kemain melonjak-lonjak nafsu serakah nak membebel kat blog ni . walaupun kadang-kadang apa yang linda tulis tu tak penting langsung untuk santapan bijik mata korang kan ?

nowadays , Facebook menjadi sesuatu yang menakutkan bagi linda . mungkin bagi korang juga . entah kenapa , semakin banyak gejala-gejala kurang sopan abad ini sering didedahkan di Facebook . trend masa kini kot ^ ^'

isu hack Facebook orang , antara isu yang paling meletop lah kat sekolah linda . hari ni Facebook si Melah kena hack . esok Facebook si Dolah kena hack pulak . lusa tengok si Jenab pulak menangis terguling-guling mintak simpati gara-gara Facebook beliau kena hack juga .

pusing sekolah doplohnam kali pun , isu Facebook kena hack ni takkan habis . seronok bebenor bila dapat hack Facebook orang kan ? iyelah , sekurang-kurangnya dendam kesumat yang membara dalam hati tu terbalas jugak . ye dak ?

sebenarnya linda pun sangat takut kalau isu hack Facebook ni jadik kat Facebook linda . mana nak tahu kan , ada manusia abad ini dengki dengan linda . tak semua orang suka kita , kan ?

p/s : bila dah kena hack , ada cara ke nak betulkan semuanya ?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

ZACK ENTRY berkata...

isu hack facebook ni takkan habis..

Siti Nurazlinda berkata...

itulah pasal . sampai takut linda dibuatnya ! :'(

Achuee berkata...

kita takkan kena hack kalau kita tak lalai. yg jenis suke tekan2 link sesuke hati tuh laa yg berisiko besar kene hack. huhu

Siti Nurazlinda berkata...

tapi kan , ada jugak orang dengki kita . diorang hack Facebook kita .. macam mana caranya linda tak tahu ._.