You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Khamis, 20 Oktober 2011

Jam Tipu Manusia !

assalamualaikum .

tetibe saje linda muncul pagi-pagi buta tatkala manusia alam sedang lena diulit pelbagai mimpi . haisshh , sungguh tak ku suka bila kena bangun seawal ini . ayam kat belakang rumah pun tengah berdengkur lagi ^ ^'

ni semua gara-gara henset adik linda yang bengong ! ohh , boleh pulak beliau set jam seawal pagi macam gini . tapi yang peliknya henset beliau menunjukkan pukul 5.35 pagi . sedangkan waktu yang sebenar ialah 3.35 pagi . kemain awal beliau nak bangun pagi sampai sanggup tukar waktu jam tu .

*teringin nak baling henset beliau ke dalam lubang jamban sampai jahanam -,-

kalau beliau tidur style ayam tidur tertonggeng , takpelah kan . bila jam bunyi , terus dengar dan bangun . ini linda dulu yang bangun . punya semangat siap pergi mandi ! ._.

ada hikmah jugak kan bila bangun awal-awal pagi ni . linda pun belum sempat study untuk paper agama hari ni .

p/s : pagi yang indah dan tenang :)


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

Acha Mahfar berkata...

goodluck for paper agama :) hehe

Siti Nurazlinda berkata...

kak acha ! hehe , bangun jugak pagi-pagi ni ? thanks kak :)

ejulz berkata...

ada hikmah.. gud luck yaa. :)

Eyda Dania berkata...

hahahaha...lawak r linda ni...klu eyda pn..bengang siot...=)

Siti Nurazlinda berkata...

@ejulz , betul-betul . thanks ! :)

Siti Nurazlinda berkata...

@eyda , jam tu yang buat linda rasa linda ni lawak . hehe . tahu takpe , kebengangan yang tidak terungkap ._.