You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Isnin, 10 Oktober 2011

Kita Pernah Berkongsi Lelaki Yang Sama , Tentulah Saya Faham Awak

assalamualaikum .

kemain over tajuk entri linda hari ni kan ? biasalah , bila lagi dapat buat entri macam gini . ye dak ? ._.

"susah bebenor aku nak lupakan dia . aku dah cuba , tapi tetap tak boleh . aku still sayang dia . dia pakai guna-guna ehh kat aku sampai aku tak boleh lupakan dia ? kenangan-kenangan dia semua ada dalam hati aku ."

lebih kurang macam gini lah yang awak cakap pada linda tadi kan ? okayy , mehh linda nak kasikk tahu sesuatu pasal isu semasa ni .

sebenarnya , lumrah manusia alam abad ini . lepas putus cinta , mesti kita susah nak lupakan si dia kan ? don't make your feeling so trouble lah dear . kita go on with our feeling slowly , and I'm sure you can forget him one day .

linda sangat faham perasaan awak . as I said , kita pernah berkongsi lelaki yang sama . kita masing-masing faham behave sang lelaki itu kan ? so , takpayah susah-susahkan diri awak untuk fikir sang lelaki itu kerana diri awak lebih bermakna untuk difikirkan ^_^

linda pun tak pernah terfikir untuk kembali dengan sang lelaki itu kerana linda sangat menghargai diri linda . kalau sang lelaki itu bukan yang terbaik untuk kita , mungkin yang lebih baik untuk perempuan lain kan ?

kan suweett bila macam gini ^ ^' *gatal !

p/s : linda tahu awak akan baca entri linda . be strong girl , don't toy your feeling just because a boy :) <-- Ustazah Pilihan

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

6 ulasan:

eyfa abdul malek berkata...

TERDIDIK WANITA.. TERDIDIK GENERASI.. hehe ( ustazah pilihan )

Siti Nurazlinda berkata...

haha , semangat ! :)

lovely lolipop berkata...

err.. kpade sang yg lg 1 "kongsi pkwe" tu/.. i'm sory.. aq bt cm tu pown bub aq pna kene.. kete akn rase kte ni bdo cgt..
kpd yg mmpunyai kkasih aty yg sme.. sdah2 la, mslh korang..
:p

Siti Nurazlinda berkata...

masalah negara yang tak pernah habis :)

ee_blabby berkata...

Eii tomeynya cik Linda , bamm bamm . HHIK ;)

jom singgah ;
http://cokolatmerahjambu.blogspot.com/2011/10/goodbye-pmr-hai-bloggie.html

Siti Nurazlinda berkata...

alaa laaa , ee lagi comel sayang :)