You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 30 Oktober 2011

Merancang Sesuatu Buat Kawan-Kawan Blogger

assalamualaikum .

first and foremost , linda nak cakap thanks a lot kat adik Yaya yang lucu , si Kacak yang comel dan miss Ezzattie yang baik hati sebab dah jemput linda join contest mahupun menjawab soalan-soalan cepumas . terima kasih tak terkira . insya-Allah linda akan join kesemuanya ! biar tamak , asalkan terbalas budi diorang menjemput linda ni .
cuma lately , linda agak busy . kalau dulu , busy hal-hal yang berkaitan dengan sekolah . but now , linda busy dengan hal contest . hehe , berangan nak buat contest untuk korang . segmen yang dulu tu pun berapa kerat aje join kan ?

insya-Allah , tak lama lagi linda dan si Shahmin akan buat satu contest untuk semua kawan-kawan blogger kitorang . tujuannya untuk berterima kasih kat korang sebab dah support linda dalam bidang blogging ni . kira sesi membalas jasa lah kan ? =='

contest pasal apa , linda tak boleh kasikk tahu lagi . jeng jeng jeng , suprise ! tapi , insya-Allah semua kawan-kawan blog linda mahupun blog si Shahmin boleh join .

p/s : nanti update lagi , nak makan nasik .


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

5 ulasan:

cik mashmello ^^ berkata...

wuu. contest. tga semangat nak bersaing ni. ;)

IEQAH berkata...

aishhh nk buat apa ni..nk joinlaa nanti :)

Siti Nurazlinda berkata...

@cik mashmello , harus lah semangat ! insya-Allah hadiah the best :')

Siti Nurazlinda berkata...

@IEQAH , hehe . sabar ya ! thanks sebab sudi jugak nak join . nanti linda invite awak tau ^^'

Eyda Dania berkata...

wow..bnyi cm best...jgn r contest yg ssh2..hehe