You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Rabu, 26 Oktober 2011

Mimpi Apakah Ini ?

assalamualaikum .

busy , busy dan busy-body . itu aje yang linda dapat ungkapkan ketika dan saat ini . sampai tak sempat nak wish Happy Deepavali kat dalam blog huduhh ni kan ? *perlu ke ? ._.

tidur pun tak sempat , boleh pulak mimpi ehh ? mestilah , ini kan cerita linda and her wonderland . suka hati linda lah kan nak mimpi tanpa tidur ke tak -,-' *ni lagi sesuka hati seenak rasa kan ? sila abaikan .

gatai jari nak update je sebenarnya . niat di hati nak tayang follower linda yang dah sampai enam ratus . orang lain follower beriban tak kecoh pun kan ? linda lain lah , blogger baru nak up . hikhik .

tadaaa ! ini lah tuan blog punya rupa .

picit SINI untuk ke blog beliau :')

wahh . terima kasih sangat-sangat sebab kasikk linda mimpi indah hari ni . guling-guling atas kerusi ni hampir patblas ratus kali dah . nasib baik lah linda ni kurus orangnya . kalau tak confirm tamatlah riwayat kerusi empuk ni haa .

air jari masin yang ikhlas daripada linda ^^'

p/s : ada cadangan hadiah yang menarik untuk Cik Myza ?


Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

4 ulasan:

Eyda Dania berkata...

ala..eyda pun nak hadiah gk..hehehe

Siti Nurazlinda berkata...

hehe , Cik Myza menang segmen linda lah eyda . nanti ada rezeki linda buat contest pulak ya =_=

Izyan Masri berkata...

YEAY!DAPAT MASUK BLOG DIA.NI YG NAK TERBANG2 NI XD

Siti Nurazlinda berkata...

hehe , cik yan bertuah :) thanks sebab jadik follower ke-600 linda !