You are now in | Siti Nurazlinda's Official Blog

Ahad, 16 Oktober 2011

Orang Tua-Tua Yang Kata Mimpi Mainan Tidur

assalamualaikum .

lately , linda sangat malas nak update blog huduhh ni . bukan sebab takde semangat nak menaip . tapi kotak idea linda kering kontang akibat cuaca yang sangat tak menentu akhir abad ini .

ditambah pulak dengan kemain busy linda sejak final exam ni . banyak gila buku nak kena baca , sampaikan tiap-tiap hari buku itu yang baca linda ._. *budak sekolah memang macam gitu .

elok lah linda pendek kan cerita kan , nanti lebih-lebih melalut meluat pulak korang nak baca . ye dak ?

biasa kita dengar , bila mimpi menjelma semuanya dikatakan mainan tidur . okayy , linda kureng setuju lah dengan pendapat sesetengah manusia alam tu .

lets say lah kan , korang mimpi orang yang paling korang sayang mati atau bahasa kesopanan dan kesusilaannya ialah meninggal . korang mesti rasa sedih kan dengan mimpi tu ? dibuatnya pulak , ibu atau ayah korang yang jadik watak utama dalam mimpi korang . tak ke haru lagi biru jadi nya ?

p/s : mimpi apa lagi yang boleh jadik kenyataan ?

Thanks For The Reading. Do Leave Your Comments Okayy!

2 ulasan:

Eyda Dania berkata...

haha...eyda pnah mimpi couple ngn ank majikan mak..oh no!!..padahal..eyda xsuke die....eee..xsuke mimpi ni..

Siti Nurazlinda berkata...

haha , habis tu jadik kenyataan tak ? ;)